Zomer bij Kamera Express

Het is zomer! De zomer is een prachtig seizoen om er met je camera op uit te trekken. Er valt van alles te fotograferen: zomerse luchten, levendige kleuren en natuurlijk de zon. Lees hieronder vooral even onze tips over het vastleggen van de mooiste zomerfoto's en hoe je het beste de zonsondergang kunt fotograferen. De zomer is een periode dat veel mensen op vakantie gaan, daarom vind je op deze pagina allerlei handige informatie voor fotograferen op vakantie. Wat neem je nu precies mee, hoe maak je de mooiste smartphonefoto's en nog veel meer. Zo kun je ook op je vakantiebestemming de mooiste foto's maken. Voor alles over zomer- en vakantiefotografie zit je op deze pagina helemaal goed!

dierenfotografie-musthaves

Tips

In de zomer heb je vaak last van fel licht. Daarom hebben wij 9 tips om toch prachtige foto’s te maken op een zonnige dag.

> Lees artikel

Musthaves

We hebben in elke categorie 3 zomertoppers voor jou geselecteerd. Met deze musthaves ben jij er helemaal klaar voor!

> Lees artikel

Albert Dros

Op reis met...

Sony ambassadeur Albert Dros op reis met Sony G Master lenzen

Albert Dros is een gepassioneerd landschapsfotograaf en tevens Sony ambassadeur. Zijn werk is levendig, kleurrijk en heeft zelfs soms een sprookjesachtige stijl.

> Lees artikel

zomer citytrip fotograferen

Citytrip

Ga je binnenkort een reis of stedentrip maken en zoek je nog een goede camera voor op reis? Dan zit je op deze pagina helemaal goed.

> Lees artikel

meenemen vakantie

Ik ga op vakantie en ik neem mee

Wat neem je precies mee aan foto apparatuur? Wij vroegen 3 klanten wat zij precies meenemen als ze op vakantie gaan.

> Lees artikel

zonsondergang fotograferen

Zonsondergang fotograferen

Eén van de mooiste dingen om te fotograferen blijft voor veel mensen toch wel de zonsondergang. Maar hoe? Wij hebben hier een uitleg met video.

> Lees artikel

beste camera vakantie

De beste fotocamera voor vakantie

Ga je op vakantie en weet je niet goed welke camera je mee moet nemen? Wij zetten de beste fotocamera’s voor reisfotografie op een rij.

> Lees artikel

Aan de slag

Het is tijd om zelf aan de slag te gaan. Wil je jouw resultaten met ons delen? Leuk! Gebruik dan op Instagram de hashtag #KameraExpress of tag Kamera Express in jouw bericht. Vergeet ook niet ons te volgen voor de nodige inspiratie!