epson ecotank

Zeg vaarwel tegen cartridges

De innovatie EcoTank-printers van Epson bieden ongeëvenaarde kosten per pagina, met een besparing tot 90% op de inktkosten1. Met de navulbare inkttanks met extra hoge capaciteit kun je duizenden pagina’s printen zonder dat je je druk hoeft te maken over het vervangen van cartridges. Hoe fijn is dat?! Dus zeg net als Usain Bolt vaarwel tegen cartridges!

Hoe werkt het?

Een EcoTank-printer is fundamenteel anders dan de meeste printers: de EcoTank-printer beschikt over een groot inktreservoir dat je vult met de meegeleverde inktflessen, in plaats van het gebruik van losse cartridges. EcoTank-printers worden standaard geleverd met voldoende inkt om tot 14.000 pagina's af te drukken2. Dit houdt in dat je zowel geld als tijd kunt besparen, omdat je niet met regelmaat de cartridges hoeft te vervangen. De installatie is simpel, bijvullen kan zonder morsen, de printer is zeer betrouwbaar en levert kwaliteitsafdrukken, pagina na pagina. 

Bespaar 90% op je inktkosten1

EcoTank-printers zijn voorzien van grote inkttanks. Ze maken dus geen gebruik meer van de kleine, vaak dure cartridges. Dankzij deze inkttanks bespaar je tot maar liefst 90% op je inktkosten1. Maar wat betekent dit nu precies in de praktijk? Dit betekent dat je bijvoorbeeld meer dan 400 zwartwit pagina’s of meer dan 200 pagina’s in kleur kunt printen voor slechts €1. Dat is pas goedkoop printen! Klik hier om ons volledige assortiment van Epson Ecotank inkttanks te bekijken.

Bespaar tijd en moeite

EcoTank-printers worden standaard geleverd met grote inktflessen. Eén set inktflessen is het equivalent van maximaal 72 inktpatronen1. Hierdoor kun je probleemloos duizenden pagina's kunt afdrukken. Als de inkt na maanden of zelfs jaren dan toch een keer op is, kun je de inkttanks eenvoudig bijvullen met de goedkope Epson inktflessen waarna je weer kunt genieten van duizenden pagina’s onbezorgd printen.

Epson Ecotank  Usain Bolt 1
Epson Ecotank  Usain Bolt 1

Nr. 1 fabrikant van inkttankprinters

Epson heeft wereldwijd inmiddels meer dan 60 miljoen EcoTank-printers verkocht en is daarmee de nr. 1 fabrikant van inkttankprinters ter wereld. Wacht dus niet langer en koop net als vele anderen ook een EcoTank en geniet van onbezorgd printen tegen de allerlaagste kosten!

Epson Ecotank

Assortiment bij Kamera Express

In ons assortiment hebben we verschillende Epson EcoTank-printers. Zo zijn er printers voor monochroom printen, dagelijks gebruikzakelijke doeleinden en om al je mooie foto's af te drukken.

Dagelijks gebruik

 

Epson EcoTank ET2850

 

Als je op zoek bent naar een printer voor dagelijks gebruik, dan is de Epson EcoTank ET-2850 ideaal. Eenvoudig scannen, kopiëren en afdrukken. Daarbij kun je hem ook verbinden met je laptop, tablet en mobiele telefoon.

 

Dagelijks gebruik

Zakelijk printen

 

Epson EcoTank ET4850

 

Zakelijk printen vergt andere specifieke eigenschappen dan een printer voor dagelijks gebruik. Met de EcoTank ET-4850 wordt printen een stuk efficiënter. Hoogwaardige resultaten en lage printkosten zijn gegarandeerd.

 

Zakelijk gebruik

Foto's afdrukken

 

Epson EcoTank ET8550

 

Voor het afdrukken van al je foto’s kun je met de Epson EcoTank ET-8550 goed uit de voeten. Druk tot maximaal 2300 hoogwaardige foto’s af met de meegeleverd inktflessen en geniet van duurzame foto’s die generaties meegaan.

 

Foto's afdrukken

Zwart-Wit printen

 

Epson EcoTank ETM1170

 

Als je op zoek bent naar een efficiënte printer voor op kantoor, dan is de Epson EcoTank ET-M1170 een goede oplossing. De printer levert 11000 pagina's met één volle inkttank en print maar liefst 39 vellen per minuut.

 

Monochrome printers

Terug naar de overzichtspagina


Footnotes

1 De gemiddelde besparing op de kosten per pagina en het gemiddelde aantal inkjetcartridges dat voor het afdrukken van hetzelfde aantal pagina’s als de EcoTank '102' en '104'-inktflessen nodig zou zijn. Vergelijking tussen het gemiddelde rendement (A4-afdrukken conform ISO/IEC 24711) van EcoTank '102'- en '104'-flessen, en de originele verbruiksmaterialen die worden gebruikt in de vijftig bestverkochte printers met inkjetcartridges (volgens de marktgegevens van het GfK Inkjet Printing Devices and Inkjet Printing Cartridges Point-of-Sale-panel voor Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië van april 2019 tot maart 2021).

2 Genoemde rendementen zijn geëxtrapoleerd op basis van Epson's originele methodologie vanuit de afdruksimulatie van Testpatronen in ISO/IEC 24712 of 29103. Genoemde rendementen zijn NIET gebaseerd op ISO/IEC 24711 of 20102. Genoemde rendementen kunnen variëren afhankelijk van de afbeeldingen die u afdrukt, de papiersoort die u gebruikt, de frequentie van uw afdrukken en omgevingscondities zoals de temperatuur. Tijdens de eerste installatie van de printer wordt er een bepaalde hoeveelheid inkt verbruikt om de spuitkoppen van de printkop te vullen. Hierdoor is het rendement van de oorspronkelijk meegeleverde inktset lager.