Drones

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Met de radiografisch bestuurbare drone leg je eenvoudig prachtige beelden vanuit de lucht vast in zowel fotoformaat als filmbeeld. Meer over

 

Drones

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Met de radiografisch bestuurbare drone leg je eenvoudig prachtige beelden vanuit de lucht vast in zowel fotoformaat als filmbeeld. Meer over

   

  Alles over drones

  Heb jij altijd al luchtshots willen vastleggen, dan is een drone ideaal voor jou. Luchtfoto’s of juist filmbeelden, het kan allebei.

  Wat is een drone?

  Een drone is een onbemand luchtvaartuig dat je kan aansturen met een afstandsbediening, een smartphone of tablet. Een drone bestaat uit een middenstuk met daaraan vier rotoren. Al tientallen jaren wordt de drone gebruik in de militaire luchtvaart, maar sinds 2019 komt hij ook steeds meer in het zicht van de consument.

  Wat kan ik met een drone?

  De mogelijkheden met een drone zijn eindeloos. Zo kan je met een mini-drone opnamen maken binnenshuis en met een grote quadcopter beelden vanuit de buitenlucht vastleggen. De instapmodellen kunnen enkele minuten in de lucht blijven, maar er zijn ook drones verkrijgbaar die een half uur in de lucht kunnen blijven. Het voordeel van een drone is dat je hem eenvoudig kan besturen met een smartphone of bijgeleverde afstandsbediening. Dit zorgt ervoor dat het gebruiksgemak geen belemmering vormt op jouw plezier.

  Drone met camera

  Drones zijn vaak voorzien van een vaste camera waarmee je foto’s van hoge kwaliteit kan maken en kan bewerken als je in RAW-formaat foto’s hebt gemaakt. Bij veel drones is er de mogelijkheid om in Full HD te filmen en de beelden worden door de strakke montage gestabiliseerd, waardoor de kans op schokeffecten minimaal is.

  De professionele drones beschikken over een 4K opnamefunctie en kunnen 360 graden beelden maken. Hierdoor is de drone geschikt voor zowel fotograferen en filmen van landschappen als het in beeld brengen van feestjes en evenementen. Heb je te gekke beelden gemaakt, dan kan je deze gelijk uitwisselen tussen mobiele apparaten en opslaan in de cloud of op een harde schijf.

  Leren vliegen met een quadcopter

  Hoewel het vroeger nog een heel werk was om een drone onder controle te houden en te leren besturen, is dit tegenwoordig een stuk makkelijker geworden. Hedendaagse drones kan je makkelijk via de afstandsbediening koppelen aan jouw smartphone of los alleen per controller of mobiele apparaat worden bestuurd. Via een GPS-navigatiesysteem kan de positie van een drone langdurig worden vastgehouden en kan je een plek toekennen waar deze heen moet vliegen.

  In het begin kan je het beste de drone op een rustig tempo door de lucht laten bewegen. Wanneer je de drone goed on controle hebt, kan je het tempo opvoeren. De maximale communicatie-afstand met de controller/smartphone verschilt van enkele tientallen meters tot afstanden van een kilometer.

  Welk merk kies jij?

  DJI | PowerVisionYuneecVizu

  Top 5 drones

  1. DJI (Mavic) Mini 2 Fly More Combo
  2. Tello Drone Boost Combo (Powered By DJI)
  3. DJI Mavic Air 2 Fly More Combo
  4. DJI FPV Combo (EU)
  5. Tello Drone (powered by DJI)

  Tips en inspiratie