Mediaplayers

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Een mediaplayer is een verzamelnaam voor alle apparatuur dat helpt om media zoals video af te spelen. Dit zijn o.a. DVD-spelers.

 

Mediaplayers

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Een mediaplayer is een verzamelnaam voor alle apparatuur dat helpt om media zoals video af te spelen. Dit zijn o.a. DVD-spelers.

   

  Van de computer naar je tv

  Tegenwoordig ben je niet meer afhankelijk van wat er op tv wordt uitgezonden. Steeds meer media is digitaal verkrijgbaar en te bekijken via de computer. Dankzij een mediaplayer kun je alle content ook bekijken via de televisie.

  Belangrijke eigenschappen van een mediaplayer

  Wanneer je een mediaplayer gaat kopen is het handig om te weten waar je op moet letten. Er zijn veel verschillende modellen verkrijgbaar met elk eigen kenmerken. Voordat je een beslissing maakt is het handig om je te verdiepen in deze eigenschappen. Zo weet je precies welke mediaplayer het beste bij jou past.

  Soorten mediaplayers

  Er zijn verschillende soorten mediaplayers. Zo zijn er mediaplayers die via wifi draadloos verbinding maken met je computer via je thuisnetwerk. Op deze manier kun je op je computer media opslaan die je vervolgens doorzendt naar je televisie. Een groot voordeel is dat je niet afhankelijk bent van kabels.

  Een andere mediaplayer werkt via Bluetooth. Het bereik van deze mediaplayers is wel wat kleiner dan een speler met wifi. Zolang je computer in dezelfde ruimte staat als je televisie, is er geen probleem.

  Je zou ook de media via een mediaspeler met USB kunnen doorzenden naar de televisie. Dit doe je bijvoorbeeld als je jouw favoriete series en films op een USB stick heb opgeslagen. Een voordeel van een externe USB stick is dat het geen ruimte inneemt op je computer.

  Een LAN mediaspeler maakt verbinding via een LAN kabel. Dit is gebruikelijker bij het afspelen van muziek.

  De beste mediaplayer

  In de wereld van mediaplayers is er voor ieder wat wils. Wat je ermee wilt bereiken en wanneer je de mediaplayer het meeste gebruikt is van invloed op de keuze welke het beste voor jou werkt.