Netwerkspelers & tuners

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Netwerkspelers bieden een comfortabele toegang tot de ultieme kwaliteit van digitale audio in of via netwerken, inclusief de duizenden zenders die via internetradio beschikbaar zijn. Meer over

 

Netwerkspelers & tuners

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Netwerkspelers bieden een comfortabele toegang tot de ultieme kwaliteit van digitale audio in of via netwerken, inclusief de duizenden zenders die via internetradio beschikbaar zijn. Meer over

   

  Alles over netwerkspelers & tuners

  Vooruitgang 

  Zo indrukwekkend als de kwaliteit van LED TV’s en andere beeldschermen in de omgeving van de Home Cinema is toegenomen, geldt dat evenzeer op audio gebied. Want naast de fantastische hoogstandjes die Blu-Ray en SA-CD spelers voor muziekliefhebbers te bieden hebben zijn er op het gebied van audio nog tal van bestandsformaten die met de juiste apparatuur een grote kwalitatieve vooruitgang kunnen betekenen voor de huiskamer.

  DAB+

  Ook de tuners die vanuit de ether de muziekliefhebbers nog steeds verrassen met de laatste nieuwe opnames in pop, jazz of klassiek hebben net als sommige tafelradio’s een soortgelijke boost in mogelijkheden verkregen. Zelfs op normale wijze onbereikbare zenders kunnen nu in extreem hoge kwaliteit worden beluisterd dankzij de pure onvervormde signalen die via DAB+ technologie in netwerkspelers van o.a. Marantz en Onkyo worden geconverteerd.

  Ultieme audiobeleving 

  Of het nu gaat om muziekbestanden op harde schijven of NAS systemen, mediadragers als iPhones en andere smartphones: Netwerkspelers zoals Onkyo, Denon en Marantz die ontwikkelden bieden een betaalbare oplossing om een brug te slaan van die digitale bestanden naar de meest ultieme audiobeleving. Naast grote audiotheken als van iTunes, Spotify en Napster geeft het streamen van fantastische muziek – bij sommige Marantz modellen zelfs zonder hinderlijke tussenpauzes - een unieke mix van kwaliteit en comfort.

  Streaming 

  Vanuit bestanden van personal audioplayers als MP3 en andere digitale formaten kan via Wi-Fi, USB of DLNA een selectie worden gespeeld op elk gewenst moment, wat met name bij party’s erg handig is. Maar ook albums die opgeslagen zijn in the cloud, een NAS opslagsysteem of portable Harddisk zijn via veel modellen van Denon, Marantz en Onkyo probleemloos om te zetten naar perfecte audio weergave. Dankzij de USB-B optie bij enkele modellen van o.a. Marantz biedt de a-synchrone modus bijna studiokwaliteit verbindingen en herkennen PC’s zo’n speler tevens als HQ geluidskaart.

  Degelijk design 

  De vormgeving van vrijwel alle netwerkspelers is afgestemd op die van gebruikelijke HiFi systemen zodat ze naadloos aansluiten bij de meeste receivers, versterkers of AV-receivers. Bij een enkele netwerkspeler van Onkyo is tevens een CD-speler geïntegreerd, wat niet alleen optimale verbindingen oplevert maar tevens bespaart aan ruimte en eventueel nieuwe apparatuur.

  Welk merk kies jij?

  Wil je een bepaald merk? Wij hebben diverse topmerken:

  Marantz | PioneerDenon  

  Inspiratie en tips

  Ben je op zoek naar nog meer tips en inspiratie om aan de slag te kunnen met een Netwerkspelers of andere audio producten? Neem de tijd om eens een kijkje te nemen: