Sling tassen

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Een sling tas draait u eenvoudig met de enkele draagband naar de buik toe, waardoor u op het moment suprême uw camera snel bij de hand heeft.

 

Sling tassen

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Een sling tas draait u eenvoudig met de enkele draagband naar de buik toe, waardoor u op het moment suprême uw camera snel bij de hand heeft.

   

  Flexibiliteit en gebruiksgemak

  De sling tassen danken hun effectiviteit aan het gemak om de camera snel in uw hand te nemen. De tassen zijn ontworpen met een flexibele en zachte draagband, welke eenvoudig via de schouder naar voren kan worden geslingerd. Dit systeem is zowel handig voor het vastleggen van dieren in de natuur of voor de toepassing op drukke plekken, waar het ideale fotomoment zich ieder moment kan voordoen. De tas kan eenvoudig worden opengemaakt via een rits, kliksysteem of kleefband. Het gebruiksgemak is dan ook een groot voordeel van de sling tassen van Lowpro en Crumpler.

  Capaciteit en bescherming

  Sling tassen zijn er in tal van uitvoeringen en formaten, zodat het niet uitmaakt of u nou een analoge of wildlife camera mee wilt nemen. De benodigde capaciteit is dan ook afhankelijk van het mee te nemen materiaal. Een camera body met enkele objectieven en accessoires zoals filters en geheugenkaarten kunnen met een sling tas dan ook worden meegenomen. De indeling in verschillende compartimenten maakt dat uw apparatuur niet alleen beschermd wordt tegen stoten, maar ook dat u zelf de indeling kunt bepalen. Handig als u verschillende camera’s heeft en per keer weer wilt wisselen in de spullen die u meeneemt. Naast een beschermende rol binnenin de tas zorgt het omhulsel voor bescherming tegen water, stof en zand. Wanneer u meer apparatuur mee wilt nemen dan kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geschikte rugzak.