Koffers

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

De koffer vormt de perfecte opbergplaats voor uw kostbare camera apparatuur en biedt tevens bescherming tegen harde schokken, verschil in luchtdruk en extreme weersomstandigheden.

 

Koffers

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  De koffer vormt de perfecte opbergplaats voor uw kostbare camera apparatuur en biedt tevens bescherming tegen harde schokken, verschil in luchtdruk en extreme weersomstandigheden.

   

  Complete camera uitrusting

  Een koffer is niet zomaar een item dat u even meeneemt op reis of tijdens een fotosessie. De keuze voor een koffer gaat vaak vooraf aan een selectieproces waarbij de hoeveelheid ruimte, het gebruiksgemak en de bescherming een bepalende rol speelt. Het is dan ook de ideale reispartner voor mensen die over veel foto- en video apparatuur beschikken en tijdens de reis ook nog eens verschillende accessoires mee willen nemen. Of het nou om spiegelreflexcamera met telelens en tripod gaat of om het vervoeren van een professionele videocamera met softbox en schouderstatief, de koffer biedt hiervoor alle ruimte.

  Diversiteit aan gewichten en formaten

  Net zo divers als de apparatuur en accessoires die u in een koffer mee kunt nemen zijn de formaten in welke deze beschikbaar zijn. Van compacte en lichte koffers voor uw GoPro camera tot aan de luxe varianten voor professionele camera’s en telelens. Het voordeel van een koffer is dat verschillende modellen naar eigen keuze kunnen worden ingedeeld. Deze bestaan uit verschillende compartimenten die eenvoudig te verplaatsen zijn en zo voor elk type camera en objectief bruikbaar kunnen worden gemaakt. Naast handig in gebruik is de koffer, zoals van B&W, dus ook efficiënt in te richten.

  Schokbestendig en waterafstotend

  Een koffer is niet alleen handig wanneer u veel apparatuur heeft om mee te nemen, maar beschermt alles tevens ook onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Indien u een koffer mee op reis neemt wilt u niet dat uw camera in de kofferbak of in het vliegtuig beschadigd raakt. Veel koffers zijn dan ook uitgerust met zachte bekleding aan de binnenkant en handige middelen om verschillende apparatuur goed vast te klemmen. Bescherming wordt tevens geboden tegen water, stof en aanraking met chemische producten. Sommige koffers zijn zelfs volledig luchtdicht en kunnen goed omgaan met veranderingen in luchtdruk. Daarnaast kunnen ze apparatuur beschermen bij extreme weersomstandigheden, zoals temperaturen van -40 tot + 80 graden Celsius.