Achtergrondsystemen

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Achtergronden bieden we aan in verschillende kleuren, maten en vormen. Kies welke achtergrond het beste bij jou en jouw fotografie past. Meer over

 

Achtergrondsystemen

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Achtergronden bieden we aan in verschillende kleuren, maten en vormen. Kies welke achtergrond het beste bij jou en jouw fotografie past. Meer over

   

  Alles over achtergrond systemen

  Het fotograferen en filmen wordt door achtergrond systemen een stuk eenvoudiger gemaakt. Vooral wanneer je aan de slag gaat met modellen en producten, hiervoor heb natuurlijk een achtergrond nodig zonder storende elementen die je niet hoeft vast te leggen. Bij achtergrond systemen denk je vooral aan de studio, maar dit is niet het enige wat mogelijk is. Je kunt de systemen ook goed gebruiken op locatie. Wij biede een flexibele oplossing om overal te kunnen schieten met een professionele uitstraling. De achtergronden kunnen gebruikt worden voor brede rollen papier, inklapbare schermcontructies of achtergronddoeken. Er zijn zoveel mogelijkheden wat je kunt gebruiken voor de achtergrond. Hoe fijn dat je elke shoot opnieuw een passende achtergrond kunt kiezen.

  Wanneer gebruik ik een achtergrondsysteem?

  Achtergrond systemen kies je vooral wanneer je een rustige achtergrond wilt op jouw foto's. Maar dit is natuurlijk niet voor elke type fotografie ideaal. De systemen worden het meest gebruikt bij het maken van portretten om de focus op het model te leggen. Ook voor het maken van (commerciële) productfoto's of modelfotografie. Hierbij is het noodzaak dat de aandacht naar de producten gaat, want dit is wat je wilt laten zien. Ze worden ook veel gebruikt bij (series) opnamens die een bepaalde uniformiteit vereisen voor optimale presentatie.

  Tips voor gebruik van achtergrond systemen

  Wanneer je voor het eerst begint met het fotograferen met een achtergronddoek en/of systeem dan loop je vast nog tegen vragen of issue's aan. Laten wij je nu vast op weg helpen zodat jou start zo soepel mogelijk verloopt. 

  • Witte achtergronden bieden je via flitsers met kleurfolie simpel en voordelig meer variatie
  • Neutrale zwarte achtergronden zijn heel praktisch voor creatieve dubbel opnamen
  • Bij papieren achtergrondrollen is het aan te bevelen om onze ophangsystemen en speciale statieven te gebruiken, om beschadigingen in het papier te voorkomen.
  • In ons assortiment zijn er tevens speciale groene achtergronden voor key bewerking met software om uw onderwerpen snel in andere beelden te kunnen monteren.

  Inspiratie en tips

  Ben je op zoek naar nog meer tips en inspiratie om aan de slag te kunnen met fotografie in een studio? Neem de tijd om eens een kijkje te nemen: