responsive

Meest complete dekking

Het Kamera Express Care Plan is een totaal garantieplan voor uw kostbare apparatuur. Het biedt dekking tegen onder andere vallen, stoten (ook door kinderen, huisdieren en schades door eigen schuld), vocht, zand, verkeerde spanning en kortsluiting. Diefstal dekking, inclusief dekking tegen verklaarbaar verlies en beroving (exclusief diefstal uit een auto).

Beste verzekering in de markt!

  • Dekking tegen technische gebreken, aanvullend op de 24 maanden garantie.
  • Werelddekking.
  • Nieuwwaarde dekking, géén afschrijving.
  • Zeer laag eigen risico: €20 per schade.
  • Dekking op de totale kassabon, dus ook op de bijgekochte accessoires.

Verzekeringsvoorwaarde

De verzekering heeft een looptijd van 12 maanden en wordt daarna automatisch verlengd voor een periode van 12 maanden. De maximale looptijd van de verzekering bedraagt 36 maanden en zal na deze periode automatisch vervallen. Bij verlenging wordt de premie zoals genoemd op het certificaat in rekening gebracht. De verzekering eindigt indien de verzekerde apparatuur totaal verloren. Jaarlijks wordt u op de hoogte gebracht van de verlenging van de verzekering. Schriftelijke opzegging is mogelijk per de jaarlijkse vervaldag met een opzegtermijn van 3 maanden.

Extra garantie

Uiteraard is op uw apparatuur de normale fabrieksgarantie van toepassing. Onder de fabrieksgarantie valt geen schade als gevolg van externe onheilen (vallen, stoten, waterschade en diefstal). Dit is wel gedekt met het Kamera Express Care Plan.

Verzekerd, al vanaf €1,- per maand!

Lage premie

Het Kamera Express Care Plan is bijzonder voordelig. De premie bedraagt slechts 15% van het totale aankoopbedrag voor de looptijd van een jaar. U betaalt dus slechts 5% van het aankoopbedrag per jaar! Het Kamera Express Care Plan dient u af te sluiten direct bij aankoop of binnen acht dagen na aankoop. Online betaalt u geen aansluitkosten.

Let op

Drones zijn uitgesloten en komen niet in aanmerking voor het Care Plan.

Care Plan voor TV en Audio

Het Care Plan is ook beschikbaar als zekerheidsplan voor uw televisie en audio apparatuur. Het biedt dekking tegen bijvoorbeeld vallen, stoten (ook door kinderen, huisdieren en eigen schuld schades), water of ander vocht, stof, verkeerde spanning en kortsluiting. Daarnaast heeft u ook dekking tegen verklaarbaar verlies en beroving (exclusief diefstal uit een auto). Maar ook als uw apparatuur kapot gaat tijdens vakantie is uw camera verzekerd! Het Care Plan biedt namelijk wereldwijde dekking.

Uiteraard is op uw apparatuur de normale fabrieksgarantie van toepassing. Onder de fabrieksgarantie valt geen schade als gevolg van externe onheilen (vallen, stoten, waterschade en diefstal). Dit is wel gedekt met het Kamera Express Care Plan

Bekijk hier de premie voor het Kamera Express Care Plan voor uw aankoop. Deze heeft een looptijd van 12 maanden met een automatische verlenging tot maximaal 36 maanden. Tussentijds is opzegging jaarlijks schriftelijk mogelijk per de jaarlijkse vervaldag met een opzegtermijn van 3 maanden. Het Care Plan dient men af te sluiten direct bij aankoop of binnen acht dagen na aankoop.

Voor meer informatie of het opvragen van de voorwaarden kunt u ook contact opnemen met onze Kamera Express Superstore in Rotterdam op telefoonnummer 085 88 88 034 (lokaal tarief) of via het e-mailadres: careplan@foka.nl.

Occasions Care Plan

U kunt ook uw occasions verzekeren met ons Care Plan. Het bedrag is ook 12% van het aankoopbedrag met een eigen risico van slechts €20,- en werelddekking. Echter is er geen verlengde garantie (het betreft geen nieuw product) en op de premie zit een kleine afschrijving. Zie hiervoor de voorwaarden voor occasions.

U heeft pas een aankoop gedaan en wilt deze verzekeren?

Download hier het aanvraagformulier

Download hier de voorwaarden

Download hier het schadeformulier