inruilweken bij kamera express

Zo werkt het | PrijsindicatieTweedehands apparatuurVoorwaarden

Je oude apparatuur inruilen, hoe werkt het?

Ben je uitgekeken op je oude apparatuur of is het tijd voor iets nieuws? Bij ons kan je jouw oude camera apparatuur inruilen.

Heb je thuis nog oude objectieven, camera’s, statieven, tassen of andere accessoires liggen die je niet meer gebruikt, maar nog in een prima staat zijn? Kom langs bij een van onze Kamera Express Superstores. Daar kun je door onze experts een vrijblijvende taxatie uit laten voeren. Dit gebeurt ter plekke, gebaseerd op o.a. de staat van je apparatuur en de meegeleverde accessoires. Nadat je apparatuur getaxeerd is, krijg je direct korting op je nieuwe aankoop!


Prijsindicatie opvragen: waardebepaling

Voor een vrijblijvende taxatie kan je langskomen in een van onze Kamera Express superstores. Hier kijken we onder het genot van een kopje koffie graag met je naar de nieuwe producten en taxeren wij samen met onze afdeling tweedehands de waarde van je oude apparatuur.

Uiteraard is het ook mogelijk om vooraf een online taxatie aan te vragen. Dit doe je met het onderstaande invulformulier. Je hoeft alleen een paar vragen te beantwoorden. Naar aanleiding daarvan wordt de waarde van je apparatuur bepaald. Wij streven er naar de inruilaanvraag binnen 24 uur te beantwoorden en je een net voorstel te doen.

Inruilformulier invullen


Kamera Express Tweedehands

Alle apparatuur wordt bij het inruilen goed nagelopen en getest op werking en compleetheid. Voordat onze tweedehands experts het product goedkeuren en op de website plaatsen worden er nogmaals een reeks grondige inspecties uitgevoerd. Je koopt een tweedehands product bij Kamera Express daarom altijd met garantie, tot wel 24 maanden.

Ons actuele occasionaanbod


Algemene inruil voorwaarden

  • Je inruilkorting is inwisselbaar op alle bestedingen vanaf €30.00.
  • De inruilwaarde is de minimale orderwaarde, wij geven geen geld retour op een inruil.
  • Vrijblijvende online taxaties worden gebaseerd op een volledig werkend en compleet product. Het ontbreken van toebehoren of schade aan cruciale onderdelen kan de inruilprijs na definitieve controle lager doen uitkomen.
  • Kamera Express is gerechtigd bepaalde modellen of producten te weigeren voor inruil.
  • Bij het inruilen kunnen wij vragen naar uw legitimatiebewijs (wettelijk verplicht).
  • Inruilen kan alleen in een van onze fysieke winkels plaatsvinden.