Schoudertassen

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Schoudertassen zijn al jarenlang de meest gebruikte tas voor camera’s. Perfect voor een dagelijks uitje, stedentrip of een avontuurlijke reis.

 

 

Schoudertassen

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Schoudertassen zijn al jarenlang de meest gebruikte tas voor camera’s. Perfect voor een dagelijks uitje, stedentrip of een avontuurlijke reis.

   

   

  Gebruiksgemak en eenvoud

  De eenvoud van een schoudertas maakt dit type tas tot een geschikte opslagplaats wanneer u een enkele camera wilt meenemen met eventueel een objectief en enkele accessoires. Hierdoor is de schoudertas zeer geschikt voor een dagje weg, waarbij u vaak al weet welk objectief het meest geschikt is. De tassen zijn zo ontworpen dat ze rond de vorm van bijvoorbeeld een systeem- of spiegelreflexcamera passen, waarmee er voor elke camera wel een bijbehorende schoudertas te vinden is. Daarnaast zitten er vakjes binnen en buiten de tas voor de wat kleinere accessoires zoals geheugenkaartenaccu’s een gorillapod en kabels. De populariteit ligt daarnaast ook in het gemak waarmee de tas via een verstelbare band gedragen kan worden om de schouder en eventueel de nek. U kunt met een schoudertas dus snel toegang krijgen tot uw camera wanneer een fotomoment zich voordoet.

  Bescherming en uitstraling

  De beschermende functie van een schoudertas is te danken aan het materiaal waaruit de tas vervaardigd is. Van gewatteerde voering tot speciale schouderstukken, het gemak en bescherming van schoudertassen gaan goed samen. Stoten, krassen en regen vormen dan ook geen probleem voor het dragen van een schoudertas. Door de afwerking van schoudertassen speelt het design ook een belangrijke rol. Veel schoudertassen bevatten namelijk kleuren en materialen die perfect met elkaar samengaan en zo de uitstraling van het geheel vormen. Denkt u hierbij aan leren bekleding, opvallende riemen en prachtig uitgevoerde draagbanden. ONA en Billingham zijn voorbeelden van merken waarbij de uitstraling en het gebruiksgemak hand in hand gaan.