Verzendopties

Wij verzenden met een aantal vervoerders. Dit zorgt ervoor dat, wanneer u uw order vóór 23:59 uur hebt geplaatst, u uw pakket meestal de volgende dag al in huis heeft. Er zijn ook bestellingen die met een vrachtdienst verstuurd worden i.v.m. het formaat van de verpakking. Deze hebben dan andere levertijden en vindt u verderop op deze pagina.

Levertijden

Pakketpost

Van alle bestellingen wordt 95% met de normale pakketpost verstuurd. Hiervoor maken we gebruik van het netwerk van PostNL. Hierbij geldt dan ook 'Voor 23.59 besteld, de volgende werkdag in huis'. Bij betaling met creditcard is de levertijd afhankelijk van de snelheid waarmee uw creditcardmaatschappij werkt. Het kan soms langer duren voordat een creditcardbetaling bij Kamera Express binnen is. Ook een bankoverschrijving kan extra tijd in beslag nemen. Door te betalen via iDEAL/ MisterCash wordt deze vertraging voorkomen. 

U bestelt op:U bestelt vóór:Uw pakket wordt bezorgd op*:
Maandag 23.59  uur Dinsdag
Dinsdag 23.59  uur Woensdag
Woensdag 23.59  uur Donderdag
Donderdag 23.59  uur Vrijdag
Vrijdag 23.59  uur Zaterdag
Zaterdag - Dinsdag
Zondag 23.59  uur Dinsdag
 
Grote pakketten

Grote pakketten zoals papierrollen en producten die zwaarder dan 30 kilo wegen worden in de meeste gevallen niet bezorgd door PostNL, maar door een vrachtdienst. In dit geval geldt een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Op de dag van uw bestelling wordt u gebeld door onze vervoerder om een afspraak te maken voor de bezorging. Als u niet bereikbaar bent, wordt de volgende dag opnieuw geprobeerd een afleverafspraak te maken. U kunt onze vervoerder bereiken via telefoonnummer 0031 30 63 77703. Zware pakketten worden tot aan de deur op de begane grond bezorgd.

U bestelt op:U bestelt vóór:Uw pakket wordt bezorgd op*:
Maandag 20.00 uur Dinsdag
Dinsdag   Donderdag
Woensdag 20.00 uur Donderdag
Donderdag   Zaterdag
Vrijdag 20.00 uur Zaterdag
Zaterdag - Dinsdag
Zondag - Dinsdag


Uitzonderingen levertijden

Pakketpost

Hoewel we ons uiterste best doen alle pakketten op tijd bij u te laten bezorgen, zijn er uitzonderingen waardoor dit een keer niet de volgende dag gebeurt. Dit zijn bijvoorbeeld:

 • Bij rembourszendingen wordt uw pakket door de validatieperiode 1 werkdag later geleverd.
 • Op zon- en feestdagen worden er geen pakketten bij ons opgehaald of bezorgd. Dit kost meestal 1-2 werkdagen extra.
 • PostNL heeft een aflevergarantie voor pakketten die direct de volgende dag bezorgd moeten worden van 98%. Hierdoor kan het voor 2% van de pakketten 1 werkdag extra in beslag nemen.
 • Grote pakketten, groter dan 175x78x55cm of zwaarder dan 12 kg, worden middels Vrachtpost verzonden. Dit kost meestal 1 werkdag extra.
Grote pakketten

Hoewel we ons uiterste best doen alle pakketten op tijd bij u te laten bezorgen, zijn er uitzonderingen waardoor dit een keer niet de binnen de gestelde tijd gebeurt. Dit zijn bijvoorbeeld:

 • Op zondagen en feestdagen worden er geen pakketten bij ons opgehaald of bezorgd. Dit kost meestal 1-2 werkdagen extra.
 • Onze vrachtdienst heeft een aflevergarantie voor pakketten van 98%. Hierdoor kan het voor 2% van de pakketten 1-2 werkdagen extra in beslag nemen.
Creditcard

Bij betaling met creditcard is de levertijd afhankelijk van de snelheid waarmee uw creditcardmaatschappij werkt. Het kan soms langer duren voordat een creditcardbetaling bij Kamera Express binnen is.

Vooruitbetaling

Bij betaling door middel van vooruitbetaling is de levertijd afhankelijk van de snelheid waarmee uw bank werkt. Het kan soms langer duren voordat een betaling bij Kamera Express binnen is.

Order af te halen in filiaal naar keuze

Als u heeft gekozen voor afhalen in één van onze filialen zal uw pakket met intern transport worden verplaats naar het filiaal naar keuze. Bestellingen worden drie maal per week bij het filiaal naar keuze afgeleverd. Wanneer uw bestelling klaar staat bevestigen wij dit per telefoon.

Occasions

Wanneer occasions besteld worden na 17:00 's avonds, kan er een extra dag levertijd nodig zijn.

Feestdagen

Rond alle feestdagen kan de levering 1 of 2 extra dagen in beslag nemen. Dit omdat de vervoerder de pakketten niet bij ons ophaalt op feestdagen.

U bestelt op:U bestelt vóór:Uw pakket wordt bezorgd op*:
Vrijdag 26 april 23.59  uur Maandag 29 april
Zaterdag 27 april (Koningsdag) - Maandag 29 april
Zaterdag 8 juni 23.59  uur Vrijdag 11 mei
Donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) - Zaterdag 12 mei
Zaterdag 19 mei - Dinsdag 11 juni
Zondag 9 juni (1e Pinksterdag) - Dinsdag 11 juni
Maandag 10 juni (2e Pinksterdag) 23.59  uur Dinsdag 11 juni

Verzendkosten

 • Bij betaling via bancontact/MisterCash, iDeal, creditcard of vooruitbetaling bedragen de verzendkosten:
 • Bij orders onder de €50 bedragen de verzendkosten €3,99.
 • € 3,99 voor zendingen naar Duitsland.
 • € 20,50 voor zendingen naar andere landen binnen Europa.

Bij het afhalen van een reservering in één van de Superstores worden geen kosten berekend.

Let op! bij grote producten (large format printers, flitssets, achtergrondrollen e.d.) kunnen extra verzendkosten berekend worden o.b.v. gewicht en / of omvang.

Vooruitbetalingen

Na het afronden van uw bestelling, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging met daarin de betalingsinstructies. Na ontvangst van de betaling, versturen wij de artikelen. De dag nadat wij u betaling hebben ontvangen, heeft u de spullen in huis.

Buitenland (Europa)
 • Verzenden naar het buitenland (Europa) is alleen mogelijk per vooruitbetaling.
 • International shipping (Europe) is only possible via International Payment (see payment methods).
 • Internationale Sendung (Europa) ist nur möglich per internationalen Zahlungsverkehr (check Bezahlungsweisen).
Retourzendingen

Retourzendingen dienen geadresseerd te zijn aan: Kamera Express B.V. Essebaan 55 2908 LJ Capelle aan den IJssel

Voor een snelle afwikkeling graag afdeling (bijv. reparatie of retour) duidelijk aangeven. Zorg voor voldoende frankering. Ongefrankeerde zendingen worden geweigerd. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw bankrekening.

Klik hier waar u op moet letten als u een product gaat retourneren.