Verzendopties

Wij verzenden met een aantal vervoerders. Dit zorgt ervoor dat, wanneer u uw order vóór 22.30 uur hebt geplaatst, u uw pakket meestal de volgende dag al in huis heeft. Er zijn ook bestellingen die met een vrachtdienst verstuurd worden i.v.m. het formaat van de verpakking. Deze hebben dan andere levertijden, deze vindt u verderop op deze pagina.

Levertijden

Pakketpost

Van alle bestellingen wordt 95% met de normale pakketpost verstuurd. Hiervoor maken we gebruik van het netwerk van PostNL. Hierbij geldt dan ook 'Voor 22.30 besteld, de volgende werkdag in huis'. Bij betaling met creditcard is de levertijd afhankelijk van de snelheid waarmee uw creditcardmaatschappij werkt. Het kan soms langer duren voordat een creditcardbetaling bij Kamera Express binnen is. Ook een bankoverschrijving kan extra tijd in beslag nemen. Door te betalen via iDEAL/ MisterCash wordt deze vertraging voorkomen. 

U bestelt op:U bestelt vóór:Uw pakket wordt bezorgd op*:
Maandag 22.30  uur Dinsdag
Dinsdag 22.30  uur Woensdag
Woensdag 22.30  uur Donderdag
Donderdag 22.30  uur Vrijdag
Vrijdag 22.30  uur Zaterdag
Zaterdag - Dinsdag
Zondag 22.30  uur Dinsdag

Uitzonderingen levertijden Pakketpost

Hoewel we ons uiterste best doen alle pakketten op tijd bij u te laten bezorgen, zijn er uitzonderingen waardoor dit een keer niet de volgende dag gebeurt. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Bij rembourszendingen wordt uw pakket door de validatieperiode 1 werkdag later geleverd.
  • Op zondagen en feestdagen worden er geen pakketten bij ons opgehaald of bezorgd. Dit kost meestal 1-2 werkdagen extra.
  • PostNL heeft een aflevergarantie voor pakketten die direct de volgende dag bezorgd moeten worden van 98%. Hierdoor kan het voor 2% van de pakketten 1 werkdag extra in beslag nemen.
  • Grote pakketten, groter dan 175x78x55cm of zwaarder dan 12 kg, worden middels Vrachtpost verzonden. Dit kost meestal 1 werkdag extra.

Afwijkende levertijden:

U bestelt op:Eerste bezorgdatum*:Tweede bezorgdatum*:
Vrijdag 10 november Maandag 13 november Dinsdag 14 november
Zaterdag 11 november Maandag 13 november Dinsdag 14 november
Zaterdag 23 december Woensdag 27 december Donderdag 28 december
Zondag 24 december Woensdag 27 december Donderdag 28 december
Zaterdag 30 december Dinsdag 2 januari Woensdag 3 januari
Zondag 31 december Dinsdag 2 januari Woensdag 3 januari

Grote pakketten

Grote pakketten zoals papierrollen en producten die zwaarder dan 30 kilo wegen worden in de meeste gevallen niet bezorgd door PostNL, maar door een vrachtdienst. In dit geval geldt een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Op de dag van uw bestelling wordt u gebeld door onze vervoerder om een afspraak te maken voor de bezorging. Als u niet bereikbaar bent wordt de volgende dag opnieuw geprobeerd een afleverafspraak te maken. U kunt onze vervoerder bereiken via telefoonnummer 0031 30 63 77703. Zware pakketten worden tot aan de deur op de begane grond bezorgd.

U bestelt op:U bestelt vóór:Uw pakket wordt bezorgd op*:
Maandag 20.00 uur Dinsdag
Dinsdag   Donderdag
Woensdag 20.00 uur Donderdag
Donderdag   Zaterdag
Vrijdag 20.00 uur Zaterdag
Zaterdag - Dinsdag
Zondag - Dinsdag

Uitzonderingen levertijden Grote Pakketten

Hoewel we ons uiterste best doen alle pakketten op tijd bij u te laten bezorgen, zijn er uitzonderingen waardoor dit een keer niet de binnen de gestelde tijd gebeurt. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Op zondagen en feestdagen worden er geen pakketten bij ons opgehaald of bezorgd. Dit kost meestal 1-2 werkdagen extra.
  • Onze vrachtdienst heeft een aflevergarantie voor pakketten van 98%. Hierdoor kan het voor 2% van de pakketten 1-2 werkdagen extra in beslag nemen.

Verzendkosten

  • Bestellingen boven de €100 | Gratis
  • Afhalen in onze Superstores | Gratis
  • Bestellingen onder de €100 | €3,99

Uitzonderingen verzendkosten

  • Bij erg grote producten (large format printers, flitssets, achtergrondrollen e.d.) kunnen extra verzendkosten berekend worden o.b.v. gewicht en/of omvang.

Order afhalen in een filiaal naar keuze

Als u heeft gekozen voor afhalen in een van onze filialen zal uw pakket met intern transport worden verplaats naar het filiaal naar keuze. Bestellingen worden drie maal per week bij het filiaal naar keuze afgeleverd. Wanneer uw bestelling klaar staat, bevestigen wij dit per telefoon en/of e-mail.