Onderwatercamera's

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

De onderwaterwereld is prachtig. Tijdens het snorkelen of duiken wil je het liefst alles vastleggen. Een onderwatercamera biedt dan uitkomst. Deze camera’s zijn waterdicht, compact en makkelijk te bedienen. Meer over

 

Onderwatercamera's

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{product.name}} {{product.name}} {{product.name}} {{product.name}}
{{product.action_label}}

{{product.description}}

  ({{product.review_count}})
{{product.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{product.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{product.discount_price_ | novuloKameraExpressPrice}} {{product.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{product.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{product.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  De onderwaterwereld is prachtig. Tijdens het snorkelen of duiken wil je het liefst alles vastleggen. Een onderwatercamera biedt dan uitkomst. Deze camera’s zijn waterdicht, compact en makkelijk te bedienen. Meer over

   

  Onderwatercamera kopen

  Je wilt een onderwatercamera kopen. Je zoektocht is van start gegaan. Maar welke wordt het? Weet je het al? Super! Weet je nog niet zeker of dit type camera bij jou past? Geen probleem. We helpen je graag bij het vinden van de juiste camera.

  Wat is een onderwatercamera?

  Een onderwatercamera valt onder de categorie: outdoorcamera’s. Het is een compact camera met een robuuste, afgedichte constructie. Het heeft een ingebouwde lens en kan worden uitgebreid met diverse onderwater-accessoires. Het kent daarnaast tal van automatische standen, maar ook manuele opties voor sluitertijd en diafragma. Het grootste voordeel? Ze zijn volledig waterdicht. Zo leg jij probleemloos de wonderen van de onderwaterwereld vast.

  Waarom een onderwatercamera?

  Je kiest een onderwatercamera omdat je jouw snorkel en duik avonturen wilt vastleggen. Een compacte waterdichte camera met vaste lens is ideaal. Je neemt hem makkelijk mee op verre reizen en stelt hem gemakkelijk in. Zo maak je vrij eenvoudig de mooiste beelden van koraalriffen en de dieren die er leven.

  Dankzij de afgedichte constructie is de camera ook bestand tegen zand, stof en kou. Hierdoor is de camera ook geschikt voor avonturen in de woestijn, bergen of sneeuwgebieden. Dus een ware outdoorcamera.

  Welke onderwatercamera past bij mij?

  Naast onderwatercamera’s zijn er ook nog eens verschillende onderwaterbehuizingen en actioncams waarmee je kunt fotograferen of filmen onderwater. Het maakt je keuze alleen nog maar moeilijker. Wat is nu het geschikte product voor jou om de mooiste onderwaterfoto's te maken? Wij helpen je het hoofd boven water te houden met een keuzegids vol handige informatie en aanbevolen onderwater-apparatuur.

  > Keuzehulp: onderwaterfotografie

  Inspiratie en tips

  Op zoek naar nog meer tips en inspiratie over fotograferen met een onderwatercamera? Of de beste onderwatercamera’s in ons assortiment? Bekijk deze pagina’s een keer: