Kamera Express Fotoservice

Fotoservice

Bij Kamera Express kunt u meer dan alleen uw camera en toebehoren kopen, zo leveren wij ook prachtige printservices! Heeft u nog mooie vakantiefoto's en wilt u deze graag uitgeprint hebben? Geen enkel probleem, dankzij de Kamera Express Fotoservice. U hoeft alleen even uw foto's te uploaden, het formaat te kiezen en te kiezen of u ze liever ophaalt of thuis in de brievenbus ontvangt.

Fotoservice App

Via de Kamera Express Fotoservice app is het mogelijk alle foto's direct vanaf uw telefoon te bestellen op de juiste formaten. Onze professionele fotoservice drukt deze dan af en verstuurt deze naar u. Zo heeft u binnen enkele dagen uw leuke herinneringen op prachtig fotopapier in huis!

Er is een Fotoservice app voor Apple's App Store en Google's Play Store. Via de knoppen hieronder kunt u hem downloaden:

          

Fotoservice via website

Ook via de website kunt u gebruik maken van onze professionele Fotoservice. In de website variant is het tevens mogelijk om uw favoriete foto's op diverse leuke wanddecoratie te laten printen. Bijvoorbeeld canvas, aluminium en plexiglas. Prachtig als cadeau of bij uzelf aan de muur! Het printen van wanddecoratie loopt momenteel alleen via de webversie. 

Klik hier voor de Kamera Express Fotoservice

Canvas printen

Bij Kamera Express kunt u ook uw favoriete foto's op canvas laten printen! 

Klik hier voor canvas printen