Stabiele beelden met DJI

Influencers aan het woord

Eén van de belangrijkste dingen tijdens het filmen, is het hebben van stabiele beelden. En daar heeft DJI een oplossing voor! De producten van DJI staan bekend om hun uiterst stabiele beelden, zo ook de DJI Osmo Pocket en DJI Osmo Action actioncam. Op deze pagina komen diverse influencers aan het woord over hun ervaringen met deze twee compacte krachtpatsers.

DJI Osmo Pocket | Pocket: de reviews | DJI Osmo Action | Action: de reviews


DJI Osmo Pocket

Wil je lekker veel actie in beeld brengen? Ben je veel op pad en zoek je een compacte, lichtgewicht vlogcamera? Dan is de DJI Osmo Pocket ideaal. Deze kleine, lichtgewicht actioncam neem je overal mee naartoe. Je stopt hem zo in je jaszak of rugtas en haalt hem er net zo snel weer uit. Met deze Pocket maak je heldere 4K opnamen, met 60 frames per seconde. Dankzij de 3-assige beeldstabilisatie van de gimbal worden alle beelden scherp, vloeiend en superstabiel. Niet voor niets heeft de Pocket de bijnaam “de kleine krachtpatser van DJI” gekregen.


dji osmo pocket

De Osmo Pocket in het kort:

Voordat we beginnen met de uitgebreide reviews, sommen we eerst een aantal van de belangrijkst specificaties op:

 • Handheld camera met 3-assige beeldstabilisatie
 • 1/2.3-inch sensor met beeldwijdte van 80 graden
 • Film in 4K met 60fps
 • Modi als ActiveTrack, Panorama en Motionlapse
 • Touchscreen en fysieke knoppen: te bedienen met één hand
 • Pocket formaat: slechts 12.1 x 3.69 x 2.86 cm met een gewicht van 116 gram
 • Geluidloos koelsysteem

Bekijk hier de officiële DJI Osmo Pocket productvideo:

Bekijk hier!


DJI Osmo Pocket: de reviews

Diverse influencers gingen aan de slag met deze actioncam en maakten gave opnamen, geheel in hun eigen stijl. Veel van hen filmden of vlogden niet eerder, maar ervoeren de cam als zeer toegankelijk. En dankzij Bluetooth-connectiviteit deelden ze de beelden binnen een mum van tijd op hun kanalen. Waar ze ook waren. Tijdens hun reis, uitstapje, shoot of gewoon in hun eigen stad. Met de actioncam kun je, letterlijk, alle kanten op.


Maaike van Travelalut

“’Ik had hiervoor nog nooit een filmpje gemaakt, dus het was nog even aankijken of dit me ging lukken. Maar de DJI Osmo Pocket filmde heel soepel en was gemakkelijk in gebruik, dus eigenlijk ging dit vlekkeloos. Tof dat er een stabilizer op zit, waardoor je geen schokkende beelden hebt. En gaaf dat er een timelapse-functie op zit! Ik ga zeker meer reisfilmpjes maken met de pocket.’'
Nick van Salt in our hair

Doordat we constant reizen, zijn we altijd op zoek naar nieuwe compacte en lichtere apparatuur die een hoge kwaliteit biedt. We waren al een langere tijd nieuwsgierig naar de DJI Osmo Pocket en deze bleek nog beter dan verwacht. De korte, inspiratievolle, reisvideo's die we maken zijn gemakkelijk te schieten en te editen met de Pocket omdat het letterlijk in je broekzak past. We kunnen de DJI Osmo Pocket absoluut aanraden, zeker voor vloggers on the move.“


Roëll van Wearetravellers

Ik was meteen enthousiast toen ik de DJI Osmo Pocket mocht testen, ik heb wel vaker video's met mijn spiegelreflex gemaakt maar daarbij was het altijd lastig om mooi stabiel beeld te krijgen. De DJI Osmo Pocket stabiliseert zichzelf, dus daardoor leek me het heel fijn om hiermee te filmen. Ik kom bovendien op zo veel mooie plekken en het is toch ook gaaf om als volger nog beter te ervaren hoe het eruit ziet daar. Op een foto is het soms zo statisch. Ik wilde de beweging wel wat meer vastleggen. Ik had online al het een en ander aan positieve reviews voorbij zien komen en wilde wel wat hotspots in beeld brengen. De DJI Osmo Pocket leek me een supertoffe camera en in mijn hoofd zag ik meteen wat bruisende filmpjes voor me, in het (verre) buitenland en dichterbij huis. 


Mijn editskills zijn iets minder, daar mag ik nog aan werken, maar ja, “#goals”, toch? Je moet altijd iets nastreven. Mijn volgers vroegen me vaker te vloggen en te filmen en daar wil ik graag gehoor aan geven. De Pocket gaat vanaf nu standaard mee in mijn tas.Roxanne & Maartje van Once upon a journey

De DJI Osmo Pocket is geweldig om mee te werken. Top kwaliteit en super makkelijk in de omgang. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om onstabiel beeld en je kunt makkelijk iemand vragen om de DJI Osmo Pocket even vast te houden, zodat je mooie beelden van jezelf hebt! Omdat hij zo klein is, is de camera makkelijk mee te nemen. We waren eerst sceptisch over het kleine schermpje, maar het werkt veel beter dan verwacht. Daarbij kun je makkelijk je mobiel eraan koppelen zodat je groter beeld hebt. De edit was fijn, hoewel onze laptop 4K moeilijk aankan, dus we raden aan om met Proxies te werken in de edit, of om in de DJI Mimo app te monteren.


DJI Osmo Action

De DJI Osmo Action is een compacte actioncam en is onder uiteenlopende omstandigheden te gebruiken. Zo is de camera waterdicht tot maar liefst elf meter onderwater, zonder case. Het is zelfs mogelijk de camera te bedienen onder temperaturen van -10 tot 40 graden. Bovendien is de camera voorzien van een interne beeldstabilisatie, waardoor je onder elke extreme activiteit scherpe en stabiele beelden en opnamen maakt. Er zijn dus genoeg activiteiten waarbij je de camera mee kunt nemen. Onderstaande influencers gingen ermee aan de slag en ook dat leverde mooie beelden op.


De Osmo Action in het kort:

 • 12 megapixel actioncam met RockSteady beeldstabilisatie
 • Grote beeldhoek van 145 graden
 • Film in 4K met 60fps
 • Video-modi zoals Slow motion, HDR en Timelapse
 • Waterdicht tot 11 meter diep zónder behuizing
 • Ingebouwde WiFi en Bluetooth

Bekijk hier de officiële DJI Osmo Action productvideo:

Bekijk hier!

dji osmo action

DJI Osmo Action: de reviews

Diverse influencers gingen aan de slag met deze actioncam en maakten gave opnamen, geheel in hun eigen stijl. Veel van hen filmden of vlogden niet eerder, maar ervoeren de cam als zeer toegankelijk. En dankzij Bluetooth-connectiviteit deelden ze de beelden binnen een mum van tijd op hun kanalen. Waar ze ook waren. Tijdens hun reis, uitstapje, shoot of gewoon in hun eigen stad. Met de actioncam kun je, letterlijk, alle kanten op.


Naomi van Authenticchica

Ik heb dit met de DJI Osmo Action gefilmd, ge-edit met de DJI Mimo-app. Het was de eerste keer dat ik deze coole, kleine camera gebruikte, maar het was gemakkelijk, dankzij de shockproof modus en de vele leuke functies. De Mimo-app maakt het mogelijk om te editen op je telefoon. Je kunt daarmee ook extra effecten en muziek toevoegen. Wat vinden jullie van het eindresultaat? Ik kan niet wachten om de DJI Osmo Action vaker te gebruiken, voor timelapses, onderwatershots, video's, tijdens mijn volgende tripje naar een mooie bestemming. Filmen in het paradijs.
Josefien Hoekstra

“Ik had niet veel vlogervaring maar vond de DJI Osmo Action meteen heel fijn in gebruik. De kwaliteit was ook top. Ik neem de camera vanaf nu altijd mee, zodat ik behind the scenes-opnames kan maken tijdens fotoshoots. Blijf mijn Instagram-account in de gaten houden, net als mijn YouTube-kanaal, voor meer filmpjes."


Al met al waren de influencers erg te spreken over de DJI Osmo Pocket en DJI Osmo Action. Als je ze volgt op Instagram, zul je nog regelmatig vlogs tegenkomen die ze opnemen met deze actioncams. In de comments onder de vlogs kun je hen ook vragen stellen over hun ervaringen. Wil jij deze actioncams ook proberen en meenemen naar de stad, naar je werk of op reis? Klik dan door naar de webshop. Wat ga jij filmen? We zijn benieuwd naar jouw creaties.

Overzichtspagina