Macrofotografie: waarin al het kleine groot wordt

Welkom in de wereld van de macrofotografie. De wereld waarin al het kleine heel groot wordt. Wist u dat het oog van een honingbij maar uit liefst 40000 aparte oogjes bestaat? Op een goede macrofoto kunt u ze zelf tellen. We spreken met vier macrofotografen en geven tips voor het maken en de nabewerking van de mooiste macrofoto’s. Natuurlijk zetten we de spullen die u nodig heeft in deze interessante tak van de fotografie op een rijtje. We wijden een apart artikel aan macrofotografie voor fotografen met een beperkt budget. Er is veel meer mogelijk dan u denkt, ook zonder een duur macro-objectief!

Deze maand dagen we u uit om uw mooiste macro-foto in te sturen. De prijs is de moeite meer dan waard: een Venus Optics Laowa 60mm F/ 2.8 Ultra Macro-lens ter waarde van €479,-

Wilt u meer leren over macrofotografie? Dan is de praktische basiscursus macrofotografie van de Kamera Express Academy iets voor u! In deze cursus leert u aan de hand van praktijkvoorbeelden meer over het maken van een goede macrofoto. De hele maand maart krijgt u deze cursus bij iedere aankoop vanaf €50,- helemaal gratis!

 

Tips

Musthaves

Who to follow

Locaties

Activiteiten

Marco Jongsma

Edwin Giesbers

Fotowedstrijd macrofotografie

Hoya close-up filters

Focusstacking

Academy

laowa

Bart Heirweg