Altijd de scherpste prijzen

Bij Kamera Express heb je al meer dan 25 jaar de keuze uit het grootste assortiment! Met 13 winkels door heel Nederland of via onze helpdesk of Live chat krijg je bij Kamera Express altijd een goed en eerlijk advies van onze vakkundige collega’s. En natuurlijk de beste prijs!


Naast lage prijzen, hebben we het hele jaar door leuke en aantrekkelijke promoties en aanbiedingen en wordt jouw order boven de €50 in veel gevallen de volgende dag al gratis bij je thuis bezorgd.
Wij houden de concurrenten natuurlijk goed in de gaten en onze pricingmanagers zijn dag en nacht bezig om de beste prijzen te maken, waar jij als klant van profiteert. Zo betaal je bij Kamera Express nooit teveel voor je aankoop.
Mocht je toch nog een product elders goedkoper tegenkomen, laat ons dit dan gelijk weten, wij gaan dan onze uiterste best doen deze te matchen.

Bel ons op 025 88 25 77 of mail naar [email protected]

Om een goed vergelijk te kunnen maken, kijken we samen met jou onder andere naar:
  • Of het product van officiële herkomst is en via een officiële Nederlandse dealer komt die ook is aangesloten bij Thuiswinkel waarborg. (Het bekendste keurmerk van Nederland, waarbij strikte eisen gelden t.a.v. de bewezen betrouwbaarheid van de webwinkel)
  • Of het artikel ook daadwerkelijk uit voorraad leverbaar is.

Let op!

Soms worden online door niet-officiële dealers producten aangeboden die niet voor verkoop in de EU bestemd zijn. Deze producten staan ook wel bekend als 'grijze import' of 'grijze goederen'. Deze grijze goederen worden vaak voor een prijs aangeboden, die beduidend lager is dan onze prijs. Producten die niet afkomstig zijn vanuit de EU zijn door de fabrikant niet goedgekeurd voor verkoop binnen de EU. 
Op de websites van een aantal fabrikanten kun je hierover meer informatie vinden. Zie bijvoorbeeld: