Studio Mania

Studio Mania bij Kamera Express

Het is weer Studio Mania bij Kamera Express! Dat betekent dat je de mooiste studio-apparatuur koopt met flinke kortingen. Nu de zomerse temperaturen weer achter ons liggen is het hoog tijd om weer de studio in te duiken. Sla daarom je slag en maak jouw studio compleet!

Inspiratie nodig? Bekijk dan ook ons uitgebreide Studio thema vol tips, musthaves en meer.

Categorieën | Zo werkt het | Kortingscodes | FAQ

Categorieën

Zo werkt het

De Studio Mania geldt van 7 t/m 13 oktober 2020 en is geldig in onze Superstores en online. Ga je naar een Kamera Express Superstore? Dan wordt de korting direct verrekend. Zie de openingstijden van onze Superstores. In onze webshop kan je gebruik maken van kortingscodes om de korting op je product te claimen. Hieronder vind je een overzicht van alle merken en de bijbehorende kortingscodes.

Let op: De kortingen zijn geldig op geselecteerde producten van het genoemde merk.

Alle kortingspercentages

10% korting
Code: studiomania10

15% korting
Code: studiomania15

50% korting
Code: studiomania50

Vragen over de Studio Mania

Heb je nog vragen over onze acties tijdens de Studio Mania? Bekijk dan onze Q&A. 


Ja zeker. Alleen als je jouw bestelling het weekend hebt geplaatst, zal je pakket maandag geleverd worden. Kijk voor de volledige Sameday-delivery voorwaarden op deze pagina.
Helaas, wij hebben nog geen mogelijkheid om je bestelling in te laten pakken in cadeaupapier.
Nee hoor, je mag zoveel artikelen bestellen als je wilt.
Dan gaan we het meteen bijbestellen en zorgen dat jouw product alsnog wordt nageleverd voor de speciale Studio Mania prijs. Dit geldt niet voor producten met de met "op=op" voorwaarde.
We hebben diverse kortingspercentage en werken daarom met verschillende kortingscodes. Het is belangrijk dat je de juiste kortingscode invult.
Vervelend maar kan gebeuren. Wij lossen dit voor je op als je het aangeeft bij onze klantenservice. Wij zullen je aanvraag na de Studio Mania in behandeling nemen.
Als het binnen onze coulance periode valt dan kan dit. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Wij zullen je aanvraag na de Studio Mania in behandeling nemen.
Ja zeker, al onze winkels doen mee.
Helaas niet. In de winkels is een selectie van alle actieproducten aanwezig. Via de webshop kan je natuurlijk wel alle producten bestellen.
Ja zeker. Bij de bestelling kan je aangeven of je het in de winkel wilt afhalen. Maar let wel op, dit kan alleen op dezelfde dag.
De producten zijn te vinden op de actiepagina. Bovendien zijn de producten te herkennen aan het kortingslabel.
De acties gelden in zowel de webshop als in onze winkels.