Sony welcome to alpha caskback

Sony Objectieven

Lenzen voor ieder moment wanneer jij je camera erbij pakt!

Fotografie draait niet alleen om een goede camera, lenzen zijn net zo belangrijk om die toffe foto’s te maken. Waar begin je bij het kiezen van een nieuwe lens? Welke is de juiste aanvulling op wat je al in je bezit hebt? Welke is het meest geschikt voor het type foto’s die je wilt maken? Dankzij de Sony E-mount hoef jij je geen zorgen te maken over de lensvatting, deze lenzen passen allemaal op jouw Sony systeemcamera! Tijd voor een zoektocht naar de juiste lens voor jouw Sony camera, of bekijk hier direct alle Sony objectieven.

Snel naar: One Mount | Nieuwe release | Portret | Landschap | Straat & Architectuur | Wildlife | Sport | Video | Macro | Nacht

Sony One Mount

Sony heeft alle systeemcamera’s en lenzen voorzien van één mount: de E-mount. Dankzij deze mount hoef jij als creator nooit meer andere lenzen aan te schaffen wanneer je een nieuwe Sony camera wilt kopen. Zo kun je eenvoudig lenzen wisselen tussen jouw systeem-, compact- en videocamera.

Groei eenvoudig mee met je apparatuur in elke fase van je hobby of carrière

Connect met APS-C én full frame lenzen

Geïntegreerd design dat klaar is voor de toekomst

Perfect voor fotografie en videografie

> Lees hier meer

Nieuw: Sony 20-70mm f/4.0 G

De Sony 20-70mm f/4.0 G is een hoogwaardige fullframe zoomlens die ideaal is voor o.a. portret, video's, landschapsfotografie en straatfotografie.

488 gram

Customized knoppen en diafragmaring

Vast diafragma F/4.0

Minimale focus breathing

Fantastische helderheid

Bestel nu!


objectieven portret

Portret

Wanneer je portretten maakt wil je een lens met groot diafragma. Hierdoor ontstaat een mooie onscherpte op de achtergrond waardoor emotie nog meer aandacht krijgt. Verder wil je kiezen voor een natuurlijke beeldafstand, tussen de 35-80mm.

> Alle portretlenzen

objectieven landschap

Landschap

Fotografeer je graag landschappen? Dan zijn de Sony landschaplenzen perfect voor jou. Dankzij de stevigheid en kwaliteit van de lenzen, maar ook de ongelimiteerde scherpte in het volledige beeld, van hoek tot hoek, maak jij de mooiste foto's.

> Alle landschaplenzen

objectieven straat en Architectuur

Straat & Architectuur

Bij straat- en architectuurfotografie zijn groothoeklenzen de ideale uitkomst. Een groothoeklens zorgt ervoor dat er meer in het kader past en dankzij de hoge kwaliteit en grote diafragma van deze Sony lenzen maak je nog betere foto's.

> Alle straatlenzen

wildlife objectieven

Wildlife

Bij het fotograferen van wildlife is het belangrijk om een krachtige zoom te hebben zodat je alle details kan vastleggen. Zo kan je dichter bij de wilde dieren komen en door de beeldstabilisatie in de objectieven worden de cameratrillingen verminderd.

> Alle wildlifelenzen

objectieven sport

Sport

Zweetdruppels, waterspetters of juist de spectaculaire acties, dat is wat je wil vastleggen bij sportfotografie. Onmisbaar hiervoor zijn objectieven met een groot bereik. Dit zorgt ervoor dat je echt onderdeel uit maakt van de acties. Bekijk nu snel alle sportlenzen.

> Alle sportlenzen

objectieven video

Video

Een snelle autofocus, stille scherpstelling, wijd bereik, beeldstabilisatie én een prachtige bokeh; wanneer jij veel bezig met video zijn deze kenmerken onmisbaar voor de lenzen in jouw assortiment. De videolenzen van Sony beschikken hierover.

> Alle videolenzen

objectieven macro

Macro

De kleine wereld is en blijft zo bijzonder. Met de speciale macrolenzen kan je kleuren en details vastleggen door de vergroting en is het mogelijk om op zo’n 15 cm van jouw onderwerp scherp te stellen. Bij de 30mm f/2.8 is dit zelfs slechts 2 centimeter.

> Alle macrolenzen

objectieven weinig licht

Nacht

Fotografeer jij vaak bij weinig licht? Dan is het volgende belangrijk: een groot diafragma, volledige scherpte in het midden en alle hoeken en een fantastische kwaliteit. Sony's lenzen zijn daarom geschikt voor astrofotografie of low-light fotografie.

> Alle nachtlenzen

Bekijk alle Sony lenzen