DJI RS 3 en DJI RS 3 Pro

DJI RS 3 Mini, DJI RS 3 en RS 3 Pro

Maak kennis met de nieuwste stabilizers van DJI: DJI RS 3 Mini, RS 3, en RS 3 Pro. Als opvolger van de DJI RS 2 heeft dit model natuurlijk diverse verbeteringen in huis.

VergelijkenIn het kort | Kenmerken | Bestellen 

DJI RS 3 Mini vs DJI RS 3 vs DJI RS 3 Pro

 

DJI RS 3 Mini

DJI RS 3

DJI RS 3 Pro

  DJI RS 3 Mini

DJI RS 3

DJI RS 3 Pro
Draagvermogen 2 kg 3 kg 4,5 kg
Oplaadtijd 2,5 uur 2,5 uur 1,5 uur
OLED full-color touchscreen De RS 3 Mini heeft een 1,4" scherm

De RS 3 heeft een 1,8" scherm

De RS 3 heeft een 1,8" scherm met een hogere helderheid

Dual Mode Bluetooth Na de eerste Bluetooth-koppeling kun je video- en foto-opnamen bedienen door eenvoudig op de opnameknop op de stabilisator te drukken. Na de eerste Bluetooth-koppeling kun je video- en foto-opnamen bedienen door eenvoudig op de opnameknop op de stabilisator te drukken. Eerder gekoppelde camera's kunnen automatisch opnieuw worden gekoppeld, waardoor u bij elk volgend gebruik heel wat tijd bespaart.
Operating temperature -10° to 45° C (14° to 113° F) 0° to 45° C (32° to 113° F) -20° to 45° C (-4° to 113° F)

DJI RS 3 Mini

DJI RS 3 Mini in het kort

De DJI RS 3 Mini is het kleinste broertje uit de RS-serie. Hij heeft ingeleverd op formaat en gewicht (50% kleiner en 50% lichter dan de RS 3 Pro) maar niet aan functionaliteiten. Zo heeft de RS 3 Mini een draagvermogen van maximaal 2 kilogram. Gemakkelijk verticale opnames maken, je creativiteit uiten en een intuïtieve bediening. Koppel daarbij ook de DJI Mic en je hebt een complete opname-opstelling. En dat in een handig zakformaat.

Bestel hier

DJI RS 3

DJI RS 3 in het kort

Met elk detail levert de DJI RS 3 een flexibele en efficiënte opname-ervaring aan solo creators en onafhankelijke crews. Hij is licht en slank en biedt professionele stabilisatie en efficiënte controle voor meer creatieve vrijheid en eindeloze mogelijkheden. Met een draagvermogen tot 3kg en uit laboratoriumtests blijkt dat de RS 3 20% stabieler is dan de RSC 2, zodat je moeiteloos opnamen onder een lage hoek kunt maken, scenario's kunt draaien of kunt schakelen tussen hoge en lage posities. De DJI RS 3 is ready when you are.

Bestel hier

DJI RS 3 Pro

DJI RS 3 PRO in het kort

DJI RS 3 Pro bouwt voort op de krachtige functies van de Ronin-serie en is een geavanceerd, uitgebreid camera-uitbreidingsplatform dat jou als videograaf meer mogelijkheden biedt en gecoördineerde opnameoplossingen biedt voor professionele crews. De armen zijn gemaakt van gelaagde vellen ongesneden koolstofvezel, net als bij de Ronin 2. Hierdoor zijn ze lichter en sterker dan het gelaagde koolstofvezelmateriaal dat wordt gebruikt bij de RS 2. Ze zijn stijver en lichter, zodat ze zelfs de meest veeleisende opname omstandigheden aankunnen. Met DJI RS 3 Pro ligt namelijk niets buiten bereik!

Bestel hier

Kenmerken

Geautomatiseerde asvergrendelingen

Je kunt direct aan de slag met de DJI RS 3 of de DJI RS 3 Pro. Als de gimbal is uitgeschakeld, houd je de aan/uit-knop ingedrukt, en de drie assen ontgrendelen terwijl de gimbal automatisch uitzet, zodat je binnen enkele seconden aan de slag kunt. Druk eenmaal op de aan/uit-knop, en de assen worden automatisch vergrendeld en gaan in de slaapstand, waardoor vervoer en reizen aanzienlijk efficiënter worden. Als je de aan/uit-knop ingedrukt houdt, klapt en vergrendelt hij automatisch.

Draadloze sluiterbediening

Door de implementatie van Dual-Mode Bluetooth, ondersteunt de RS 3 draadloze sluiterbediening, wat tijd en moeite bespaart bij elk gebruik. Na de eerste Bluetooth-koppeling kun je video- en foto-opnamen bedienen door eenvoudig op de opnameknop op de stabilisator te drukken. Eerder gekoppelde camera's kunnen na het eerste gebruik automatisch opnieuw verbinding maken, waardoor een camerabedieningskabel niet meer nodig is.

Volledig nieuw focusmotor

De DJI RS Focus Motor (2022) biedt een drie keer sterker koppel (tot 1 N-m) en vermindert het hoorbare geluid met 50% dan zijn voorganger. Dit zorgt voor een soepelere scherpstelervaring en vermindert het effect op de audio-opname. Hij heeft ook een quick-release structuur, waardoor hij gemakkelijk zonder gereedschap kan worden gemonteerd voor sneller gebruik.

Instant mode switching

Door simpelweg de nieuwe gimbal modusschakelaar te verschuiven, kun je schakelen tussen Pan volgen, Pan en Tilt volgen, en FPV-modi. De FPV-modus kan ook worden aangepast naar 3D Roll 360, Portrait, of Custom, zodat je je apparatuur kunt aanpassen en snel aan de slag kunt.

Ben jij er al uit?

DJI RS 3 Mini

DJI RS 3 Mini

Bestel

DJI RS 3

DJI RS 3

Bestel

DJI RS 3 Combo PRE ORDER

DJI RS 3 Pro

Bestel