Sony lanceert nieuwe producten!

Ga er maar goed voor zitten. Gisteren heeft Sony niet één maar vier nieuwe producten bekend gemaakt! En wij zijn enthousiast! Hieronder hebben we de nieuwe producten voor u op een rij gezet zodat u rustig kunt lezen en een keuze kunt maken. Kunt u niet wachten? U kunt bij ons ook een pre-order plaatsen. Zodra het product bij ons binnenkomt, lopen wij als eerste de pre-order lijst af. 

Sony A6600

De Sony Alpha 6600 Body is de opvolger van de A6500. Het is een APS-C-formaat spiegelloze digitale camera die snel en stabiel is. De camera beschikt over een snelle automatische scherpstelling van slechts 0,02 seconden, verbeterde Eye Autofocus, EISA award winnende Animal Eye Auto Focus en Real-time Tracking. Objecten worden nauwkeurig op film vastgelegd dankzij Real-time Tracking dat gebaseerd is op artificiële intelligentie (AI) en objectherkenning. Een geweldige camera voor foto- en videografen die licht willen reizen.

Pre-order hier!

Sony A6100

De Sony A6100 beschikt over een snelle automatische scherpstelling van slechts 0,02 seconden met 425 scherpstelpunten. Naast Eye Autofocus heeft deze camera ook de EISA award winnende Animal Eye Auto Focus, en real-time tracking. Er wordt dus in deze camera gebruik gemaakt van artificiële intelligentie (AI) gebaseerde objectherkenning om ooggegevens realtime te detecteren en te verwerken. Deze camera biedt hierdoor een grote nauwkeurigheid. Dit is dus een echte alles in één camera. Perfect voor de beginnende vloggers of fotografen!

Pre-order hier!

Sony FE 16-55mm f/2.8 G Lens

De Sony FE 16-55mm f / 2.8 G is neergezet als de werkpaardlens voor APS-C camera's en is een flexibele groothoek- tot portretlengtezoom met een constant f / 2.8 maximaal diafragma over de gehele lengte. Deze lens is geschikt voor het werken in verschillende lichtomstandigheden en biedt ook meer controle over de scherptediepte.

Pre-order hier!

Sony FE 70-350mm f/4.5-6.3 G OSS Lens

De Sony E 70-350mm F/4.5-6.3 G OSS (SEL70350G) is een telezoomobjectief met een groot bereik. Op Sony E-mount APC-S camera's is de lens een 105-525 mm-equivalent. Het lange bereik is geschikt voor sport-, natuur- en landschapsfotografie. Bovendien profiteert u met dit objectief van de optische SteadyShot-beeldstabilisatie om trillingen te minimaliseren.

Pre-order hier!