Protactic banner

Lowepro ProTactic

De ProTactic-serie van Lowepro is de best verkopende cameratassenlijn ter wereld. Met een ProTactic-tas is jouw kostbare apparatuur optimaal beschermd in elke denkbare situatie. De tassen zijn ontwikkeld met de professionele fotograaf in gedachten. Dat betekent dat je met gemak je spiegelreflex- of systeemcamera inclusief objectieven meeneemt. Uiteraard blijft ook dan nog genoeg ruimte over voor accessoires als flitsers, opladers, accu’s, filters en geheugenkaarten.

Protactic
Protactic

Dankzij het modulaire ontwerp deel je de tas volledig naar eigen wens in. Mocht je toch nog ruimte tekort komen met een standaard tas, is dit gemakkelijk op te lossen met extra pouches of cases die je door middel van Lowepro’s SlipLock™-systeem veilig kunt bevestigen aan de ProTactic-tas of een heupriem. Tevens is dit ideaal als je snelle toegang wilt hebben tot een andere lens.

Innoverende technologie

Formshell

De tassen zijn ontworpen met een superieure stevige maar lichtgewicht protectie: FormShell™. Zo is de ProTactic-serie voorbereid op een impact en is de apparatuur binnenin bestand tegen een stootje.

Sliplock

Dankzij het modulaire SlipLock™-bevestigingssysteem kan je de ProTactic-tas makkelijk uitbreiden met extra pouches en cases. Zo heb je altijd snel de beschikking over bijvoorbeeld een andere lens.

Access

De tassen in de ProTactic-serie zijn zo ontworpen dat ze van meerdere kanten te openen zijn. Zo heb je op elk moment de belangrijkste apparatuur binnen handbereik, in welke situatie dan ook.

Assortiment bij Kamera Express

Lowepro ProTactic BP 450 AW II zwart

Lowepro ProTactic BP 450 AW II

De Lowepro ProTactic BP 450 AW II in het zwart is een ruime rugzak voor jouw apparatuur (twee DSLR’s, vier tot vijf objectieven, een laptop of tablet van 15" en diverse accessoires).

Bekijk

Lowepro ProTactic BP 350 AW II

Lowepro ProTactic BP 350 AW II

De Lowepro ProTactic BP 350 AW II in de kleur zwart laat je gemakkelijk een professionele foto-uitrusting met accessoires en persoonlijke spullen vervoeren. Ideaal voor de reizende fotograaf.

Bekijk

Lowepro ProTactic SH180 AW Black

Lowepro ProTactic SH180 AW

De Lowepro ProTactic SH180 AW Black is een professionele schoudertas voor intensief gebruik. Biedt ruimte voor een fullframe camera met objectief en accessoires.

Bekijk

Lowepro ProTactic TLZ 75 AW Zwart

Lowepro ProTactic TLZ 75 AW

De Lowepro ProTactic TLZ 75 AW is een snuittas ontworpen voor spiegelreflexcamera's met telelens. De bovenklep gaat naar voren open, zodat je in een handomdraai je camera kan pakken.

Bekijk

Lowepro ProTactic Utility Bag 100 AW

Lowepro ProTactic Utility Bag 100 AW

De Lowepro ProTactic Utility Bag 100 AW is een compacte tas voor allerlei camera accessoires. Batterijen, handleidingen, smartphone, kabels of microfoons, het past allemaal in dit kleine maar toch zeer handige tasje.

Bekijk

Lowepro ProTactic MG 160 AW II

Lowepro ProTactic MG 160 AW II

De Lowepro ProTactic MG 160 AW II is een ruime schoudertas voor al je foto-apparatuur, bestaande uit een systeemcamera, drie objectieven, accessoires en een 13" tablet. Ook heb je de optie om er één groot vak van te maken.

Bekijk

Lowepro ProTactic BP 300 AW II

Lowepro ProTactic BP 300 AW II

De Lowepro ProTactic BP 300 AW II is een sportieve rugzak voor een volledige foto-uitrusting. Door de twee compartimenten zijn je apparatuur en je overige spullen heb je een goed overzicht,

Bekijk

Lowepro ProTactic TLZ 70 AW

Lowepro ProTactic TLZ 70 AW

De Lowepro ProTactic TLZ 70 AW is een snuittas ontworpen voor spiegelreflexcamera's met compacte zoomlens. De bovenklep gaat naar voren open, zodat je eenvoudig toegang hebt tot je apparatuur.

Bekijk

Lowepro ProTactic Lens Exchange 200 AW

Lowepro ProTactic Lens Exchange 200

De Lowepro ProTactic Lens Exchange 200 AW is een lenskoker die je om je schouder kunt hangen of eenvoudig bevestigt aan de cameratas met het SlipLock systeem.

Bekijk