Pasfoto maken bij Kamera Express

Pasfoto laten maken bij Kamera Express

Bij Kamera Express laat je gemakkelijk en snel pasfoto's maken. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van pasfoto's voor officiële documenten voor diverse landen. Pasfoto's voor Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs, Visa en andere identiteitsdocumenten of een leuke spontane foto, je kunt het allemaal laten maken bij Kamera Express!

Officiële pasfoto's maken

Wij garanderen dat al onze pasfoto's voor officiële documenten aan de gestelde eisen voldoen. Een pasfoto moet aan diverse eisen voldoen om gebruikt te mogen worden op bijvoorbeeld een reisdocument en legitimatiebewijs. Wij zorgen ervoor dat de pasfoto geschikt is voor officiële documenten en zo niet, dan kun je terugkomen en maken we kosteloos een nieuwe pasfoto.

Internationale pasfoto's laten maken

Behalve pasfoto's voor officiële documenten maken we ook pasfoto's voor diverse andere landen. Deze foto's zijn ook direct klaar.

Leuke pasfoto's

Wij maken niet alleen officiële pasfoto's, maar ook leuke pasfoto's waarop je mag lachen, bijvoorbeeld voor je CV, profielfoto voor social media of als leuke foto voor in de portemonnee. Natuurlijk kun je ook voor een pasfoto van kinderen en baby's bij ons terecht.

Pasfoto's laten maken door professionele medewerkers en apparatuur

Bij Kamera Express beschikken we over de modernste apparatuur en professionele medewerkers die speciaal zijn opgeleid om de perfecte pasfoto te maken. De positie en kleuren van de pasfoto worden altijd goed gecontroleerd en aangepast voordat ze worden afgedrukt en je kunt altijd zelf meekijken hoe onze vakkundige medewerkers te werk gaan.

Prijzen:

Set pasfoto's €15,00
Extra set €2,-

 

Wilt je een pasfoto laten maken? Check hier onze openingstijden!