Analoog ontwikkelen en afdrukken in onze winkels

Wist je dat je in onze Kamera Express winkels ook terecht kunt voor het ontwikkelen en afdrukken van je analoge films en rolletjes? We hebben hier verschillende opties voor. Denk bijvoorbeeld aan kleur, zwart/wit, mat of glanzend. Ook ontwikkelen we je diafilms, kunnen we ze voor je inramen en kunnen we je analoge materiaal direct digitaliseren.

Wil je foto’s nabestellen ? Je foto’s op posterformaat af laten drukken, APS films of panorama films laten ontwikkelen en afdrukken? Ook dat kunnen we voor je regelen. Kom naar één van onze winkels of stuur een mail naar de winkel het dichts bij jou in de buurt voor meer.

Hoe werkt het?

icoon winkel

Stap 1: Kom naar de winkel

Kom naar één van onze winkels met het materiaal dat je wil laten ontwikkelen of adrukken. In de winkels Luik en Mechelen ontwikkelen wij analoge foto's. Vanuit alle andere winkels sturen wij analoge foto's op naar onze partner DPL. In de winkel bespreek je met een van onze medewerkers in welke formaten je je afdrukken wil hebben.

icoon fotorol

Stap 2: Wij gaan aan de slag

Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van jouw beelden. We sturen je filmmateriaal op naar ons ontwikkelings- en afdruk centrum. Het ontwikkelen en afdrukken van je materiaal is deels afhankelijk van de grootte van je bestelling en duurt ongeveer 1 tot 2 weken.

Stap 3: Wij nemen contact op

Zodra je foto’s voor je klaarliggen in de winkel waar je ze hebt ingeleverd, neemt de winkel contact met je op. Dit kan zowel via de mail of telefoon.

Stap 4: Haal je bestelling op

Je komt naar onze winkel en haalt je bestelling op. Betalen doe je pas wanneer je je beeldmateriaal in handen hebt. Wel zo makkelijk.

Tarieven kleurenfilm

Tarieven zwart/wit-film

Tarieven diafilm