Oude apparatuur nieuw leven inblazen

4 manieren om jouw oude apparatuur een nieuw leven te geven!

Heb je een nieuwe camera gekocht en ligt de oude nu weg te stoffen in de kast? Zonde! Gelukkig zijn er verschillende manieren om je oude apparatuur nog een nieuw leven te geven. We hebben er 4 voor je op een rijtje gezet.

Recycle

1: Recycle

Heb je nog apparatuur in de kast liggen die niet meer goed werkt? Camera’s bevatten onderdelen die gerecycled kunnen worden, lever daarom ook kapotte apparatuur bij ons in. Ook wanneer je geen nieuwe camera koopt, kan je oude apparatuur bij ons inleveren!

Inruilen

2: Inruilen

Ben je uitgekeken op je apparatuur en is het tijd voor iets nieuws? Maar schiet je oude gear wel nog steeds perfecte plaatjes? Ruil je oude gear dan in en maak er iemand anders blij mee! Naast de inruilwaarde die je ervoor ontvangt, kun je vaak ook gebruik maken van lopende acties en kortingen.

Doneren

3: Doneren

Fotograferen is een dure hobby en daardoor helaas niet voor iedereen weggelegd. Hoe mooi is het als je iemand met dezelfde passie blij kan maken met de apparatuur die je niet meer gebruikt? Vraag eens rond in je vriendengroep, bij het lokale buurtcentrum, op een basisschool of bij een fotografie opleiding. Misschien kunnen zij je oude gear goed gebruiken.

Upcycle

4: Upcycle

Laat je creativiteit gaan en maak iets leuks van je oude camera! Zo kan je van een kapotte lens een plantenpotje maken of van oude negatieven een theelichtje. Heb je een mooie oude (analoge) camera? Hang ‘m aan een haakje met een lijst er omheen en je hebt een echt kunstwerk aan de muur hangen!