DJI Osmo Action Banner

DJI Osmo Action

De Osmo Action is de eerste compacte actioncam van DJI. De camera is onder de meest extreme omstandigheden te gebruiken. De Osmo Action beschikt over een ingebouwde ‘Rocksteady’  beeldstabilisatie, zodat u gegarandeerd thuis komt met scherpe video’s vol actie.

Bekijk de DJI Osmo Action!


Eerste beelden van de DJI Osmo Action

Bent u benieuwd hoe de DJI Osmo Action eruitziet en welke beelden u ermee kunt maken? Bekijk dan de onderstaande video!

Eigenschappen van de DJI Osmo Action

DJI Osmo Action Beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

De Osmo Action beschikt over een 1/2.3" CMOS-sensor met een beeldhoek van 145 graden. Met de camera legt u al die actiemomenten vast. Zo maakt u 12 Megapixel foto’s met een F/2.8 diafragma. Bij het fotograferen beschikt u tevens over diverse opties, zoals: countdown, timed, burst, AEB (Auto Exposure Bracketing) en timelapse. Uiteraard is de Osmo Action ideaal voor video. Zo filmt u in maar liefst 4K met 60fps. Ook bij het filmen beschikt u diverse opties. Zo maakt u bijvoorbeeld Full HD slowmotions met maar liefst 240fps. Dat is 8x trager dan normaal! Daarnaast kunt u HDR-video’s en timelapse opnames maken.

Ingebouwde beeldstabilisatie

De actioncam is verder voorzien van een interne digitale beeldstabilisatie. Met deze ‘Rocksteady’ stabilisatie zijn schokken en trillingen in uw opnames verleden tijd. U maakt ongelofelijk stabiele opnames, zelfs bij de meest dynamische situaties.

Het ontwerp

Met zijn compact formaat en lichte gewicht van slechts 134 gram, is de Osmo Action ideaal voor op reis. De camera is uitgerust met een robuuste behuizing en twee displays. Aan de achterzijde heeft de actioncam een 2,25 inch touchscreen display met 640x640 pixelresolutie. Ook de voorkant is voorzien van een display. Dit 320x320 pixel lcd-scherm is een ideale toevoeging voor onder andere vloggen en selfies.

DJI Osmo Action Rocksteady Stabilisator

DJI Osmo Action Behuizing

Robuuste behuizing

De Osmo Action is gebouwd voor impact. De camera heeft een robuuste behuizing, waardoor de actioncam bestand is tegen schokken en stoten. Verder is de camera waterdicht en heeft het een hydrofobe coating op de displays. Hierdoor gaat u tot maar liefst elf meter onderwater, zonder case. Met case gaat u nog dieper. Tot wel 60 meter onderwater! Daarnaast is de batterij van de actioncam bestand tegen extreme temperaturen van -10 tot 40 graden. Dankzij de efficiënte interne koeling is het zelfs mogelijk om een langere en consistente periode te filmen.

Beschermende lens

Verder is de lens van de camera voorzien van drie asferische lagen die schitteringen en vervorming effectief verminderen. Dit geeft een kristalhelder beeld, zelfs in direct zonlicht. Er is ook gedacht aan mindere (weers)omstandigheden. Zo is de lens voorzien van een water- en oliebestendig hydrofobe coating. Dit stoot olie, water, vuil en andere kleine deeltjes af. Kortom: u kunt de Osmo Action onder uiteenlopende omstandigheden gebruiken.

DJI Osmo Action Behuizing

DJI Osmo Action Bediening

Eenvoudige bediening

De Osmo Action is een extreem snel en heeft interactief systeem met een gestroomlijnde gebruikersinterface. De camerabehuizing is voorzien van drie toegankelijke knoppen voor een snelle en flexibele bediening. Hierdoor is aanzetten, opnemen en instellen in één handomdraai mogelijk.

Zo mist u bijvoorbeeld geen moment dankzij de ‘SnapShot’ modus. In slechts twee seconden na het aanzetten begint de camera met opnemen. Met de ‘Quick Switch’-knop schakelt u eenvoudig van scherm en selecteert u snel de gewenste opnamemodi. Met ‘Voice Control’ bedient u de camera eenvoudig via gesproken commando’s.

Mimo-app

Laat uw creativiteit de vrije loop, met de Mimo-app! Deze handige app werkt samen met zowel de DJI Osmo Pocket, DJI Osmo Mobile 3 als de Osmo Action. Met de Mimo-app beheert u niet alleen uw opnamen, maar kunt u deze ook bewerken. Met de app heeft u diverse bewerkingsopties, muziek en filters tot uw beschikking. Het resultaat deelt u snel en makkelijk op uw sociale media.

DJI Osmo Action Mimo-app

DJI Osmo Action in de vergelijking

Wilt u weten wat het verschil is tussen de DJI Osmo Action en de DJI Osmo Pocket? Of het verschil tussen de DJI Osmo Action en de GoPro HERO 7? In de onderstaande tabel geven we de verschillen tussen de drie de camera’s weer.

 

 

DJI Osmo Action

DJI Osmo Pocket

GoPro HERO 7

Type sensor 1/2.3" CMOS sensor 1/2.3" CMOS sensor 1-Chip CMOS sensor
Megapixels 12 megapixel 12 megapixel 12 megapixel
Videoresolutie 4K60
Full HD in 240fps
4K in 60fps 4K60
Full HD in 240fps
Beeldhoek 145° 80° 149°
Stabilisatie Ingebouwde 'Rocksteady' stabilisatie 3-assig Ingebouwde 'HyperSmooth' stabilisatie
Opnamen modi slowmotion, custom exposure settings, timelapse, timed shooting FPV, ActiveTrack, Motionlapse, 3x3 Panorama, Nightshot Portretmodus, Fototimer, Gezichtsherkenning, Superfoto
Bediening Touchscreen, knoppen en stembediening Touchscreen en knoppen Touchscreen en stembediening
Waterbestendig Tot 11 meter Met optionele behuizing: 60 meter tot 10 meter
App Mimo-app Mimo-app Quickstories
Batterijduur Circa 2 uur Circa 2 uur Circa 2 uur
Afmetingen (BxHxD) 118,4x82,8x41,4 132,5x92,8x58,8 118,4x82,8x46,8
Gewicht 139 gram 116 gram 116 gram

Bekijk onze DJI Osmo Action Review

Bovenstaand zien we de kleine verschillen tussen de Osmo Action en de GoPro HERO 7. Maar wie trekt er volgens ons aan het langste eind? Check het snel in deze DJI Osmo Action vs Gopro HERO 7 review!

Bekijk de DJI Osmo Action!

Beschikbare accessoires voor de DJI Osmo Action

DJI Osmo Action Part 1 Battery

De DJI Osmo Action Part 1 Battery is de originele accu van de Osmo Action. Met deze accu heeft u altijd een vervangende of extra accu bij de hand. Zo haalt u nog meer uit de Osmo Action.

Lees meer!