canon firmware

Canon Camera Connect

Connectie, controle, creatie

Optimaliseer je creatieve workflow met één app! Dankzij talloze mogelijkheden, volledige controle en creatieve vrijheid is de Canon Connect App de meest uitgebreide app voor fotografen. Met Canon Camera Connect verbind je eenvoudig je Canon-camera met je smartphone of tablet en ontdek je hoe handig een app kan zijn.

Firmware-updates

Met de Canon Camera Connect app is je camera altijd up-to-date. De firmware-updates zorgen ervoor dat je cameramodel zich blijft ontwikkelen. Je ontvangt via de app automatisch meldingen wanneer er een nieuwe firmware-update beschikbaar is, zo mis je geen één versie meer. Je kunt de nieuwe firmware rechtstreeks via je smartphone downloaden en installeren, zonder dat je een computer nodig hebt of kaarten moet verwijderen. Dankzij de app heeft je camera altijd de nieuwste firmware en functies, waar je ook bent.

Fotograferen en opnemen op afstand

Je neemt met de app eenvoudig beelden op op afstand. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening functie via bluetooth kun je jouw camera op afstand activeren. Het opnemen op afstand opent een hele nieuwe wereld aan creatieve opties voor foto’s en video’s. Denk bijvoorbeeld aan het fotograferen van schuwe dieren, het werken met een lange sluitertijd of dingen zoals selfies en vloggen. Je bekijkt op je apparaat de Live View van de camera, ook heb je de mogelijkheid om allerlei camera-instellingen aanpassen.

Locatie informatie

Je opnames geotaggen kan erg handig zijn bij het inventariseren en organiseren van al je beelden. Wanneer je camera geen ingebouwde GPS heeft, gebruikt de app de positiegegevens van je telefoon en voegt automatisch locatie-informatie toe aan je opnames. Dankzij de app en de GPS-functie van je telefoon kun je dus alsnog al je beelden voorzien van een locatie en zo je reis in kaart brengen. Tijdens je verre vakanties kun je eenvoudig de klok van de camera veranderen wanneer je door verschillende tijdzones reist.

Verbinden en delen

Je foto’s delen was nog nooit zo makkelijk! Met de Camera Connect App selecteer je je favoriete foto’s eenvoudig of zet je ze allemaal automatisch over naar je smartphone of tablet. Zelfs video’s zet je in een handomdraai over naar andere apparaten, zonder kabels of gedoe. Voor een gestroomlijnde workflow wordt de grootte van de video’s aangepast zodat je ze ook onderweg makkelijk en snel kan delen. Zodra de camera is gekoppeld met je apparaten kan je de beelden in je camera altijd bekijken vanaf je smartphone, zelfs wanneer de camera is uitgeschakeld!

Hulp nodig? De onderstaande video laat zien hoe je met de app verbind en gebruik kan maken van alle handige functies.

Download Canon Camera Connect

De Camera Connect App is gratis te downloaden op je apparaat. Zoek in de App Store of Google Play store 'Canon Camera Connect'.

Ontdek alles over Canon