Kamera Express Rental

Huur je apparatuur met 50% korting

& Laat je inspireren door video gear

Twijfel je over het aanschaffen van bijvoorbeeld de Sony A7S mark III, dat ene statief of die mooie studiolamp? Misschien ben je benieuwd of de Blackmagic Pocket Cinema Camera waar je je oog op hebt laten vallen, en wil je weten of deze cinema camera jouw verwachtingen van 4K waar kan maken?

Dan hebben we goed nieuws voor je! Kamera Express Rental maakt dat nu gemakkelijker dan ooit. Vanaf 28 februari tot en met 20 maart 2022 huur je alle apparatuur met 50% korting.

Hoe werkt het?

Plaats de producten die je wil huren in je winkelmandje bij Kamera Express Rental en kies de periode waarbinnen je dat wil doen. Gebruik maken van de 50% korting? Zorg er wel voor dat je een huurperiode kiest die binnen de campagneperiode (28 februari t/m 20 maart 2022) valt.
Voeg vervolgens de code 50%kameraexpressrental toe en geniet van je korting!

Huur hier je apparatuur

FAQ

Huur je voor het eerst? Maak dan eerst een account aan, dat kan eenvoudig via een mailadres en wachtwoord maar ook via Facebook of LinkedIn. Klik op de bevestigingslink in de activatiemail en voltooi je reservering.

Als je voor de eerste keer bij ons komt huren, zien we graag je ID bewijs. We doen ons best om zo min mogelijk borg te rekenen, maar het kan dat we je om een borg vragen als je voor het eerst komt huren. Dit laten we natuurlijk altijd van tevoren weten.

Ja, de korting is van toepassing op het hele assortiment.

Je kunt deze kortingscode 1 keer gebruiken op jouw account.

Jazeker! We hebben een ‘try before you buy’ actie. Mocht je gehuurde gear dus zo goed bevallen dan krijg je het huurbedrag van één dag van het specifieke product dat je koopt als korting op de aankoopprijs! Dus let wel op; huur je bijvoorbeeld een set, maar retourneer je de rest van je gehuurde apparatuur behalve bijvoorbeeld een camera body, dan is de korting alleen geldig op de body. Daar lees je hier meer over: https://www.kamera-express.be/budgetcam-rental

Zodra je reservering bij ons binnen is, wordt deze verwerkt en ontvang je via de mail een bevestiging van je reservering. Vanaf de aangegeven tijd liggen je spullen voor je klaar. Kom naar de winkel van jouw keuze en haal je order direct op. Let op, vergeet je ordernummer niet en identificatie niet.

Favoriete producten

Tips & inspiratie

> Bekijk ook onze Basiscursus videografie in de Academy

 

Terug naar Videografie