Kies voor een tweedehands optie

Ben je op zoek naar een camera en wil je voor een duurzamere optie gaan? Bij ons vind je een groot aanbod aan tweedehands, outlet- en demomodellen. Maandelijks worden namelijk zo’n tweeduizend tweedehands artikelen ingenomen in onze winkels. Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten die nog uitstekend functioneren, het onnodig gebruik van grondstoffen voorkomen én lager in prijs zijn dan een nieuw product. Van systeemcamera’s tot zoomobjectieven en van batterygrips tot compactcamera’s.

Tweedehands | Outlet | Onze tweedehandsexperts | Veelgestelde vragen

Onze tweedehandsexperts

Bij Kamera Express nemen we al onze producten én onze klanten uiterst serieus. Wanneer je een gebruikte camera, gebruikt objectief of gebruikte accessoire inlevert, gaan deze in alle gevallen eerst langs onze tweedehandsexperts. Zij controleren ieder tweedehands item uitvoerig voordat wij het product aanbieden in onze winkel. Hoe zij dit doen?

Iedere expert kijkt in welke staat het product is. Functioneert het nog naar behoren? Ontbreken er onderdelen? Hoe ziet de apparatuur eruit? “Wij controleren onder andere op slijtsporen, werking, het aantal sluiterbewegingen van de camera, diafragmawerking en autofocus. Het valt op dat de meeste tweedehands producten nog in goede staat verkeren. Op een gebruiksspoortje hier en daar na lijken ze nog als nieuw en kunnen ze moeiteloos naar een nieuwe eigenaar. We merken dat mensen over het algemeen heel zuinig zijn op hun spullen", vertelt tweedehandsspecialist Gerben. Als het product gecontroleerd is, wordt het zorgvuldig schoongemaakt. Daarna komen de tweedehands producten in de winkels en de webshop terecht.

"Het valt op dat de meeste tweedehands producten nog in goede staat verkeren. Op een gebruiksspoortje hier en daar na lijken ze nog als nieuw en kunnen ze moeiteloos naar een nieuwe eigenaar."

— Tweedehandsspecialist Gerben

Veelgestelde vragen