Maak gebruik van onze reparatieservice

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de gebruikersfase van onze producten. Daarom bieden we een uitgebreide reparatieservice aan zodat jij je gear lang en veelvuldig kunt gebruiken.

Reparatie | Stappenplan | Persoonlijk contact

Reparatie is een duurzamere keuze

Het is nooit leuk als het door jou gekochte product defect gaat. Gelukkig bieden wij op alle nieuwe camera's en lenzen standaard twee jaar garantie. Op alle overige producten is de garantietermijn van de leverancier van toepassing. Tijdens deze garantieperiode garanderen wij dat je een goed werkend product hebt én houdt.

Mocht het voorkomen dat het door jou gekochte product binnen de garantieperiode stuk gaat, dan lossen we dat voor je op. Je kunt het defecte artikel langsbrengen in een van onze winkels. Wanneer je het te repareren product naar ons opstuurt, vragen we je om de verzendkosten voor te schieten. We zullen deze kosten vervolgens zo snel mogelijk weer vergoeden. Wij nemen je apparatuur in sturen deze naar de desbetreffende leverancier. Als je in het bezit bent van een 5 jaar garantiecertificaat en je wilt dit claimen, dien je dit altijd vooraf kenbaar te maken.

Reparatie

Wil je het defecte artikel opsturen? Dan vragen wij je het volgende stappenplan te volgen. Zo kunnen wij jouw reparatie zo soepel mogelijk afhandelen.

Stappenplan

1

Download het reparatieformulier.

2

Vul het reparatieformulier volledig in en omschrijf duidelijk de klacht.

3

Voeg een kopie-factuur/aankoopbon toe en indien bijgeleverd de originele garantiekaart.

4

Stuur uitsluitend het artikel dat gerelateerd is aan de klacht of het defect (geen accessoires als draagriemen, geheugenkaartjes e.d. Graag bij printers wel de cartridges laten zitten).

5

Verpak het artikel goed en stuur deze aangetekend op naar:

Kamera Express BV
T.a.v. Reparaties
Essebaan 55
2908 LJ Capelle aan den IJssel

6

Na ontvangst van jouw zending, sturen wij je een ontvangstbevestiging via e-mail.

Liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Maak een afspraak met de dichtstbijzijnde winkel om het artikel in te leveren. Vanuit de winkel verzenden wij het artikel naar ons reparatieteam op het hoofdkantoor. Dit team zorgt er vervolgens voor dat je product naar de desbetreffende leverancier wordt gestuurd.

Na ontvangst van de zending door het reparatieteam, sturen wij een ontvangstbevestiging via e-mail. De reparatietermijn duurt vanaf dat moment 4 tot 6 weken.