Tweedehands

4 redenen waarom tweedehands de perfecte optie is voor jou

Wist je dat er elke maand zo’n 2.000 camera’s en accessoires bij ons ingeleverd worden? Allemaal uniek en op zoek naar een nieuwe eigenaar. Ben je benieuwd of tweedehands ook een interessante optie is voor jou? Lees dan snel verder. Wij geven je namelijk 4 redenen waarom tweedehands de perfecte match is voor jou. Wie weet ben jij straks de gelukkige eigenaar van één van onze tweedehands pronkstukken.

Collector's items

Je krijgt meer apparatuur voor minder geld

Beeldmaken is een dure hobby, voor een goede camera betaal je al snel een paar honderd euro. Tweedehands apparatuur is daarentegen een stuk goedkoper, terwijl de kwaliteit van een tweedehands camera erg goed is. De meeste beeldmakers zijn zuinig op hun apparatuur, waardoor het er vaak nog als nieuw uitziet. Bovendien controleren wij alle apparatuur die je bij ons inlevert, uitvoerig op slijtsporen, werking, het aantal sluiterbewegingen, de diafragmawerking en autofocus. Als onze experts klaar zijn met het controleren van de gear, maken zij het ook nog eens zorgvuldig schoon voordat het een plekje in onze winkel krijgt.

Bekijk het actuele aanbod tweedehands

Je hebt de keuze uit échte collector’s items

Elke camera wordt maar een bepaalde tijd geproduceerd, waarna er weer een nieuwer model op de markt komt. Ben je op zoek naar een oude foto- of videocamera die niet meer nieuw te verkrijgen is? Of spaar je collector’s items? Ook dan is tweedehands een uitkomst! Wie weet vind je net het pareltje waar je naar op zoek bent. Wil je helemaal terug naar de roots van fotografie? We bieden ook tweedehands analoge camera’s aan. Bekijk dan ook eens deze 15 tips om de mooiste analoge foto’s te maken.

En, goed om te weten: je ontvangt op vrijwel alle tweedehandsproducten garantie! Wist je dat je zelfs de garantieperiode kan verlengen tot 36 maanden met ons Careplan?

Je bespaart grondstoffen

Voor het maken van nieuwe apparatuur zijn veel grondstoffen nodig. Denk bijvoorbeeld aan de chip, sensor, behuizing en het glas voor de lenzen. Door een tweedehands camera te kopen zorg je ervoor dat de gebruikte grondstoffen niet verloren gaan én dat er geen nieuwe grondstoffen gebruikt worden. Win-win dus!

Je bespaart budget om te besteden aan een extra accessoire

In plaats van een nieuwe camera, een tweedehands camera aangeschaft? Super, dat betekent dat je misschien wel budget overhoudt voor een extra accessoire waarmee je jouw cameratas kunt vullen. Denk bijvoorbeeld aan een extra accu, studioverlichting en statieven. Ook deze producten worden bij ons ingeleverd en na een grondige check tweedehands aangeboden. Een win-winsituatie dus!

Bekijk het actuele aanbod accessoires

Accessoires