Polaroid Originals OneStep

Polaroid heeft een geheel nieuwe versie van de Polaroid Originals uitgebracht: de Polaroid Originals OneStep. Deze versie valt onder de i-type van Polaroid en geeft u uitgebreide mogelijkheden om op een eenvoudige (en Polaroid-waardige) manier kwalitatief goede foto's te maken die u direct in handen heeft. In ons assortiment bieden we de Polaroid OneStep 2 en OneStep+ aan. Wat de verschillen precies zijn, leggen we graag uit.

Polaroid Originals OneStep 2

De Polaroid Originals OneStep 2 is een pronkstuk van Polaroid en de opvolger van de Polaroid Originals OneStep. Een analoge instant camera om de mooiste momenten mee vast te leggen. De camera is gebaseerd op de originele Polaroid OneStep camera uit 1983, maar dan volledig geüpgraded naar hedendaagse behoeften.

Met de Polaroid OneStep 2 maakt u onbewerkte en compleet unieke beelden. Dit maakt de Polaroid camera’s zo leuk. Met de ingebouwde flitser en de hoge kwaliteit lens hoeft u daarbij niet bang te zijn op mislukte foto’s. Het enige dat u hoeft te doen, is op het knopje drukken. Nog meer variatie? Neem eens een kijkje bij alle verschillende films die Polaroid te bieden heeft, zoals een andere kleur of een zwart-wit foto. Deze camera is er in diverse uitvoeringen, waaronder wit of grijs.

Polaroid Originals OneStep+

De opvolger van de Polaroid OneStep 2 is de Onestep+. Wat kan deze beter? Deze kan verbinding maken met uw smartphone door middel van Bluetooth. Open een nieuwe wereld aan creatieve fotografie en voeg iets extra’s toe door de app erbij te gebruiken. De Polaroid Originals app biedt 6 creatieve tools. Zo kunt u bijvoorbeeld een ‘Double Exposure’ maken waarbij twee foto’s in één frame staan.

De Polaroid Originals OneStep+ heeft een tweede portretlens om onderwerpen van nog dichterbij te fotograferen in fantastische kwaliteit. Vanaf 30 cm maakt u de meest prachtige en scherpe portretten. De flitser is krachtig en de camera heeft een langdurige accu die u kunt opladen wanneer deze leeg is. Het is bij deze camera ook mogelijk om in de manuele modus foto’s te maken. Zo kunt u alles zelf instellen, waaronder het diafragma, de ISO, sluitertijd en sterkte van de flitser.

Kenmerken en verschillen

De Polaroid OneStep camera’s hebben beide een sterke flits. Ook werken ze met twee typen film; 600 film en i-Type film. Zowel de Polaroid OneStep 2 als de OneStep+ maken gebruik van een sterke accu die wel 60 dagen mee kan zonder op te laden. De camera’s hebben een kwalitatief goede lens, een sterke accu, een krachtige flitser en een zelfontspanner.

Een verschil tussen de twee camera’s, is de lens. Deze is bij beide van hoogwaardige kwaliteit, maar de OneStep+ beschikt over een dubbele portretlens. Hierdoor heeft deze een scherpstelafstand van slechts 30cm heeft. De scherpstelafstand van de OneStep 2 is 60 cm. Een ander groot verschil tussen deze twee camera’s zijn de extra functies die de OneStep+ biedt door deze te verbinden met bluetooth en de Polaroid Originals applicatie voor Apple en Android.

Creatieve functies Polaroid Originals OneStep+

Door middel van de Polaroid Originals applicatie is het mogelijk om diverse creatieve functies te gebruiken. Dit werkt enorm gebruiksvriendelijk door zelf een functie te kiezen, de camera doet de rest!

Portrait

Met de dubbele lens is het mogelijk om een scherpe portretfoto te maken.

Remote Trigger

Gebruik uw smartphone als afstandsbediening, super handig bij groepsfoto's!

Double Exposure

Maak twee foto’s in één frame voor expressieve en creatieve foto’s.

Light Painting

Met een kwastje maakt u een lichtcreatie. Deze wordt vervolgens in de foto gedrukt om de foto een extra effect te geven.

Self Timer

Schakel een timer in voor 12 seconden. Perfect in combinatie met een statief waar de camera op geplaatst kan worden.

Noise Trigger

Met gewenste geluiden kunt u de camera instellen dat deze een foto maakt bij een bepaald geluid, zoals een handenklap.

Zie hier alle Polaroid OneStep camera's