photo days

Kamera Express bij Photo Days 2022

Als beeldmaker ben je altijd op zoek naar het perfecte shot. Of je nu fotografeert, filmt of vlogt, je wil alles zo goed mogelijk vastleggen. Met jouw beelden breng je de natuur dichterbij, leg je herinneringen vast of laat je de wereld het nieuws meebeleven. Wat voor beeldmaker je ook bent, jouw mooiste kiekjes, inspirerende video’s en grappige vlogs maken de wereld een stukje mooier.

Bij Kamera Express zijn wij dol op beeldmakers, want we zijn het zelf ook. Daarom kun je altijd op ons rekenen inspiratie, tips en advies én je te stimuleren om je skills naar een hoger niveau te tillen. Kamera Express is er voor jou, zowel off- als online.

Daarom zijn wij dit jaar te vinden op de Photo Days in Brussels Expo. Wij staan daar voor je klaar om samen met Photo Days een onvergetelijke fotobeleving neer te zetten. Ook helpen we jou met je foto- en video gear en bieden we je exclusieve beursaanbiedingen. Kom langs bij onze pop-up store voor advies, verkoop of ehet en gezellig praatje.

Klik op de onderstaande link om € 2 korting op je ticket te krijgen. Klik op "HEB JE EEN CODE?", voer de code "PhDKEPhG22" in en klik op "TOEPASSEN".


Boek hier je kaarten

Photo Days 2022

photo days

Photo Days 2022 wordt op 14,15 & 16 oktober 2022 van 10 uur tot 18 uur in Brussels Expo georganiseerd. Het is een Belgische beurs voor beeldmakers, waar je kennis maakt met de grootste merken op het gebied van foto- en videografie. Bij Photo Days probeer je de nieuwste gear uit en ontdek je welke apparatuur het beste bij jouw werkwijze past. Ook doe je mee met verschillende workshops en demonstraties, bewonder je het werk van je collega-beeldmakers en word je geïnspireerd door de lezingen van bekende fotografen. Dat wil je niet missen!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de website voor extra informatie. Zien we jou op 14, 15 & 16 oktober in het Paleis 4 van Brussels Expo? Wij hebben er in ieder geval veel zin in.

photo days banner