Nikon Fullframe

Nikon full frame spiegelreflexcamera's

De Nikon D750 en D850 zijn twee zeer krachtige spiegelreflexcamera's. De FX-formaat beeldsensors leveren grotere beelden met meer gevoeligheid en minder ruis. Elke foto is tot in de kleinste details haarscherp. Voor de professional of zeer enthausiaste hobbyist met een wat groter budget biedt de D850 alles wat u nodig heeft. Iets voorzichtiger beginnen met full frame fotografie? Dan is de D750 geschikt voor u!

Alle Nikon FX objectieven passen op deze camera's. Heeft u nog geen FX lenzen? Wij bieden zeer voordelige sets aan met de camera body en een lens. Voeg hier zelf een aantal voordelige accessoires toe en u kunt direct op pad om foto's te maken! 

Heeft u onze review video's al gezien? Scroll snel naar beneden!

Nikon D750

Nikon D750 (FX-formaat)

De Nikon D750 heeft 51 autofocuspunten en is zeer geschikt is voor zowel foto- als videografie. Met een 24,3 megapixel CMOS-sensor en een EXPEED 4 beeldprocessor, is deze camera zeer geschikt voor het produceren van hoge resolutie beelden met vloeiende kleurgradaties en lage ruis. De D750 heeft een hoge ISO-gevoeligheid van 51.200, WiFi, een continu snelheid van max 6.5 fps en ondersteunt Full HD 1080p/60fps video's.

Bekijk hier!

Nikon D850

Nikon D850 (FX-formaat)

De Nikon D850 is de nieuwste full frame spiegelreflexcamera van Nikon en won de Camera GP 2018 ‘readers award’ en ‘editors award’. Deze camera biedt de perfecte combinatie van resolutie, snelheid en lichtgevoeligheid. Hij is uitgerust met een 45.7 megapixel back-illuminated CMOS sensor zonder low-pass filter en een EXPEED 5 beeldprocessor. Dit zorgt voor exceptionele scherpte en een uitzonderlijk dynamisch ISO-bereik.

Bekijk hier!

 

Voorbeeldfoto's van de Nikon D750 en D850.

 

 

 

Reviews van de D750 en D850

Ons videoteam heeft twee leuke en informatieve video's gemaakt over de Nikon D750 en D850. Ze laten zien hoe de camera werkt en welke leuke functies erop zitten. Mocht u nog twijfelen over uw aankoop, dan zullen deze video's de doorslag geven!

Nikon D850 review

 

Nikon D750 review