Hahnel_laders

Hähnel universeel opladen

Of het nu gaat om het opladen van camera-accu's, AA-batterijen, USB-apparaten of smartphones, dan mogen de Hähnel ProCube 2.0 en de Hähnel PowerCube niet ontbreken. En wil je langer doorgaan met je camera zonder dat je continu van accu hoeft te wisselen? Zorg er dan voor dat je één of twee Hähnel Extreme accu's bij je hebt!

Hähnel ProCubes 2.0

De Hähnel ProCube 2.0 is dé oplader die niet in je camera-uitrusting mag ontbreken. Naast het opladen van twee accu's tegelijkertijd, is hij ook in staat om 4 AA-batterijen op te laden en apparatuur met een USB-aansluiting. Bovendien worden de laders geleverd met een EU-, UK- en USA-stekker. Dus waar je ook ter wereld bent, je zit nooit meer zonder stroom!

De laders zijn slim ontworpen. Binnen 50 minuten tot 2 uur zijn de accu's weer opgeladen, afhankelijk van het type en de capaciteit van accu. Daarbij past de ProCube 2.0 de laadsnelheid en laadvermogen automatisch aan op basis van de accu die in de lader geplaatst wordt.

En ook de veiligheid wordt gewaarborgd door geavanceerde laadtechnologie. Oververhitting en overladen van accu's is verleden tijd. Voor elke camera-accu is een aparte ProCube 2.0 verkrijgbaar!

Hähnel PowerCube

Je kunt je smartphone niet alleen met de Hähnel ProCube 2.0 opladen middels de USB-poort, maar ook met de Hähnel PowerCube. Door deze lader aan de USB-poort van je computer aan te sluiten, hoef je enkel nog je smartphone erop te leggen en je kunt draadloos opladen!

Door zijn compacte formaat is deze lader gemakkelijk mee te nemen en dankzij de antislipvoetjes aan de onderkant van de PowerCube staat de lader stevig op elke vlakke ondergrond.

Hähnel Extreme accu

Elke fotograaf weet het nut van meerdere accu’s, maar ook het nut van de Hähnel Extreme accu’s? Deze accu’s hebben een hogere capaciteit dan normale accu’s, waardoor je langer kunt fotograferen en minder tijd kwijt bent met het wisselen ervan.

Ze zijn bovendien extreem duurzaam; je kunt ze tot 500 keer opnieuw opladen. Doordat de accu’s van binnen bekleed zijn met schokabsorberend rubber kunnen ze goed tegen een stootje.