De EIZO FlexScan monitoren

De EIZO FlexScan-serie bestaat uit professionele Office-monitoren die geschikt zijn voor gebruik op kantoor of gewoon thuis op uw eigen werkplek. Deze monitoren combineren optimale ergonomie en economische functionaliteit met uitzonderlijke beeldkwaliteit en duurzaamheid. Ze beschikken over een uitstekende resolutie voor haarscherpe teksten en nauwkeurige presentaties van diagrammen, tabellen en grafieken. De innovatieve frametechnologie zorgt voor duidelijk zicht vanuit elke kijkhoek en deze serie biedt nauwkeurige kleurgradaties dankzij optimale kleuraansturing, zodat tabellen en grafieken altijd in de gewenste kleur worden weergegeven.

Absolute betrouwbaarheid dankzij:

  • Innovatieve technologie, door EIZO zelf getest en ontwikkeld
  • Speciaal geselecteerde High-End materialen
  • Hoogwaardige afwerking
  • Bijzondere kwaliteitsgarantie, onder meer dankzij intensieve testprocedures
  • Grote investeringszekerheid dankzij de ongeëvenaarde levensduur
  • 5 jaar garantie, inclusief on-site omruilservice

 

Perfecte ergonomie

Met de EIZO FlexScan-serie kunt u langer en geconcentreerder werken zonder dat uw ogen vermoeid raken. De helderheid van uw scherm wordt automatisch aangepast, waardoor u nooit verblind raakt en de scherminhoud duidelijk blijft. Bovendien zijn ze geheel vrij van flikkering en ziet u geen reflecties dankzij de perfecte ontspiegeling. Met behulp van de flexibel instelbare voet kunt u uw monitor zo positioneren dat deze de ideale stand heeft voor uw nek en ogen.

 

De EIZO FlexScan-serie*

*niet allemaal verkrijgbaar bij Kamera Express.

 

Energiebesparende functies

Naast de uitstekende beeldkwaliteit beschikken deze monitoren over een aantal inoovatieve functionaliteiten die geld besparen en goed zijn voor het milieu. Door Auto-EcoView wordt de helderheid van het beeldscherm automatisch aangepast aan het omgevingslicht en EcoView-Optimizer zorgt ervoor dat de scherminhoud beter zichtbaar is omdat de achtergrondverlichting optimaal wordt ingesteld. EcoView-Sense is een geïntegreerde aanwezigheidssensor die de energiebesparende modus activeert wanneer u uw bureau verlaat en de monitor automatisch inschakelt wanneer u weer plaatsneemt op uw stoel. Daarnaast is de hoogwaardige en duurzame LED-achtergrondverlichting energiebesparend en bevat het geen kwik.

 

Terug naar de overzichtspagina