panasonic S1 en S1R systeemcamera

Menselijk Lichaam en Dieren Detectie

De Panasonic S1 en S1R systeemcamera's maken gebruik van zeer geavanceerde technologie om mensen en dieren te herkennen en scherp te stellen. Met deze functie en dankzij Panasonic's ultra snelle autofocus mist u nooit meer een moment. Maar hoe werkt die technologie nou precies?

De vernieuwde Panasonic Venus Engine processor in deze systeemcamera's bevat een 'Deep Learning' Artificial Intelligence (AI). Panasonic heeft enorm veel afbeeldingen van mensen, honden, katten en vogels in deze AI geprogrammeerd. Deze slimme computer heeft aan de hand van al deze afbeeldingen geleerd hoe verschillende mensen en dieren eruit zien en bewegen. Het resultaat is dat de camera mens en dier kan herkennen, zelfs wanneer deze niet poserend voor de camera staat. Daarnaast herkent de camera het menselijk oog en kan hier automatisch op scherpstellen. Erg handig bij portretfotografie. Bij uw huisdier werkt deze oog-AF helaas niet.

De S1 en S1R beschikken ook over een gezichtsherkenning software en een Depth of Defocus (DFD) autofocus systeem, waarbij de camera binnen 0,08 seconde kan scherpstellen. Samen met de Deep Learning technologie, zorgt de camera ervoor dat uw mensen en dieren altijd scherp zijn! Zelfs bij snel bewegende onderwerpen is de camera sneller dan u ooit zelf kan zijn! Op het moment dat u de ontspanknop indrukt voor de foto, berekent de camera de juiste afstand voor de autofocus.

 

Panasonic S1 en S1R menselijk lichaam en dier herkenning AI