Zoom academy next

Zoom Academy Next

9 & 10 april 2021 online event

Heb je zin in nieuwe inspiratie voor jouw fotografie? Dan ben je op de goede plek terecht gekomen! Op 9 en 10 april 2021 gaat Zoom namelijk een uniek fotografie-evenement organiseren. Twee dagen lang krijg jij de kans om je onder te dompelen in live workshops, lezingen en inspiratiesessies van de beste fotograferen uit het land. Dit alles vanaf je eigen bank!

Er zijn in twee dagen maar liefst meer dan 32 interactieve sessies die jij kunt bijwonen. Breng een bezoekje aan de digitale beursvloer, stel je vragen of laat je inspireren door jouw favoriete fotograferen die aanwezig zijn. Je krijgt toegang tot een 2-daags programma van 16:00 tot 21:00 uur. De lezingen zullen op vier kanalen worden uitgezonden, dus jij hebt de regie over jouw programma.

Maak een keuze tussen de vier sessies die op dat moment plaatsvinden en geniet. Ben je benieuwd naar het programma? Kijk het hier even rustig door zodat je vast kunt kiezen wat je gaat bijwonen.

De webinar vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 april van 16:00 tot 21:00 uur. en kost maar €24,95. Schrijf je snel in om deel te nemen!

Inschrijven

Wat krijg je allemaal?

Een compleet pakket vol fotografie kennis

2 dagen toegang tot alle workshops en meer!

De mogelijkheid om alles terug te kijken

Leer alles van de echte experts uit het vakgebied

Direct na aanschaf gratis toegang tot de cursus cameratechniek

Voor onbeperkte tijd toegang tot de cursus en Zoom Academy Next