Zomer

Overzichtspagina

Maak de mooiste vakantiefoto's met uw smartphone 

Wanneer u op vakantie gaat en uw zware camera-apparatuur thuis wilt laten bieden de smartphonelenzen van Black Eye uitkomst! Deze lenzen maken van uw normale smartphonelens in no-time een hoge kwaliteit wide angle-, macro- of telelens, zodat u zonder een spiegelreflex- of systeemcamera toch thuiskomt met prachtige vakantiefoto's. Op deze pagina leest u meer over de Black Eye smartphonelenzen en vindt u bovendien allerlei tips om vakantiefoto's te maken met uw smartphone.

Black Eye lenzen

Black Eye's smartphonelenzen zijn te verdelen in drie verschillende series: Yellow, HD en Pro. Hierbij kunt u onder andere kiezen uit een macro, wide angle, fisheye, tele, of full frame lens. Elke Black Eye lens is geschikt voor een andere toepassing, maar de hoge kwaliteit van de lenzen blijft gelijk. Zo zijn alle lenzen gemaakt van handgepolijst glas dat voorzien is van meerdere coatings om de beste beeldkwaliteit te garanderen. Hierdoor profiteert u ook altijd van levensechte kleuren en heeft u geen last van reflecties en vervormingen. Alle Black Eye lenzen maken gebruik van een handig clip-on systeem. De lenzen zijn bevestigd op een stevige zwarte clip van aluminium die u makkelijk op uw smartphone kunt bevestigen. Dit kleine en lichte systeem zorgt ervoor dat u deze lenzen altijd makkelijk mee kan nemen op reis om overal de mooiste foto's te maken!


Tips voor smartphonefotografie

Op vakantie wil u natuurlijk de mooiste foto's maken ter herinnering aan de reis. Maar hoe doet u dit met een smartphonelens? Hieronder hebben wij een aantal tips voor u geselecteerd.

  • Zorg ervoor dat uw Black Eye lens en uw cameralens goed schoon zijn. Vuil of stof op de smartphone lens heeft effect op uw foto's.

  • Probeer ook eens foto's te maken aan het begin of einde van de dag om mooi zacht licht te krijgen in plaats van het harde licht midden op de dag.

  • Neem de tijd om interessante onderwerpen te vinden om te fotograferen. Met een macrolens kunt u bijvoorbeeld op zoek gaan naar insecten of mooie bloemen. Een fisheye of winde angle lens is ideaal voor staat- en landschapfotografie om alles in beeld te kunnen krijgen.

  • Probeer veschillende hoeken uit van hetzelfde onderwerp. Door hoger of juist lager te fotograferen krijgt u welilcht een interessanter beeld.

  • Gebruik bij het bepalen van de compositie het raster in de camera-app. Dit raster verdeelt het beeld in vakken waardoor u de regel van derde makkelijk kunt toepassen. Hierbij zet u het onderwerp op eenderde van het beeld.
 


I
deale smarphonelenzen voor op reis:

Pro Kit

In deze set vindt u alles wat u nodig heeft om de mooiste vakantie foto's te maken. De kit bestaat uit de Black Eye full frame fisheyelens en telelens uit de Pro-series en de HD Macrolens. Hierdoor bent u voorbereid op elke situatie tijdens uw reis.

Bekijk de Pro Kit hier!

HD Combo met tripod

De HD combo is een combinatie van de HD macro en de HD Wide Angle. Dit is dus een complete set waarmee u veel creatieve mogelijkheden heeft voor smartphonefotografie. De tripod kunt u ook gebruiken als selfiestick. Handig voor vlogs of groepsfoto's!

Bekijk de HD Combo hier!

Cinema Wide

Deze Cinema Wide groothoeklens biedt een beeldhoek van 120 graden. Perfect voor een mooie film-look, zowel in uw foto's als video's, maar hij is ook ideaal voor landschap-, straat-, en reisfotografie!  Met deze groothoeklens legt u het gehele landschap mooi vast.

Bekijk de Cinema Wide lens hier!

Terug naar de overzichtspagina