Maak de mooiste vakantiefoto's met je smartphone 

Ga je op vakantie en wil je je zware camera-apparatuur thuis laten? Dan bieden de smartphonelenzen van Black Eye uitkomst! Deze lenzen maken van je normale smartphonelens in no-time een hoge kwaliteit wide angle-, macro- of telelens, zodat je zonder een spiegelreflex- of systeemcamera toch thuiskomt met prachtige vakantiefoto's. Op deze pagina lees je meer over de Black Eye smartphonelenzen en vind je bovendien allerlei tips om vakantiefoto's te maken met je smartphone.

Black Eye lenzen

Black Eye's smartphonelenzen worden verdeeld in 3 verschillende series: Yellow, HD en Pro. Hierbij kun je onder andere kiezen uit een macro, wide angle, fisheye, tele, of full frame lens. Elke Black Eye lens is geschikt voor een andere toepassing, maar de hoge kwaliteit van de lenzen blijft gelijk. Zo zijn alle lenzen gemaakt van handgepolijst glas dat voorzien is van meerdere coatings om de beste beeldkwaliteit te garanderen. Hierdoor profiteer je ook altijd van levensechte kleuren en heb je geen last van reflecties en vervormingen. Alle Black Eye lenzen maken gebruik van een handig clip-on systeem. De lenzen zijn bevestigd op een stevige zwarte clip van aluminium die je makkelijk op je smartphone kunt bevestigen. Dit kleine en lichte systeem zorgt ervoor dat je deze lenzen altijd makkelijk meeneemt op reis om overal de mooiste foto's te maken!


Tips voor smartphonefotografie

Op vakantie wil je natuurlijk prachtige foto's maken ter herinnering aan de reis. Maar hoe doe je dit met een smartphonelens? Hieronder hebben wij een aantal tips voor je geselecteerd.

  1. Zorg ervoor dat je Black Eye lens en je cameralens goed schoon zijn. Vuil of stof op de smartphone lens heeft effect op je foto's.

  2. Probeer ook eens foto's te maken aan het begin of einde van de dag om mooi zacht licht te krijgen in plaats van het harde licht midden op de dag.

  3. Neem de tijd om interessante onderwerpen te vinden om te fotograferen. Met een macrolens kun je bijvoorbeeld op zoek gaan naar insecten of mooie bloemen. Een fisheye of winde angle lens is ideaal voor straat- en landschapfotografie om alles in beeld te kunnen krijgen.

  4. Probeer verschillende hoeken uit van hetzelfde onderwerp. Door hoger of juist lager te fotograferen krijg je wellicht een interessanter beeld.

  5. Gebruik bij het bepalen van de compositie het raster in de camera-app. Dit raster verdeelt het beeld in vakken waardoor je de regel van derde makkelijk kunt toepassen. Hierbij zet je het onderwerp op 1/3 van het beeld.
 


I
deale smartphonelenzen voor op reis

3-in-1 set

In deze 3-in-1 set vind je alles wat je nodig hebt om de mooiste vakantiefoto's te maken met je smartphone. De set bestaat uit de Black Eye wide angle, macro en fish eye lens uit de G4-serie. Ideaal voor de beginnende fotograaf en geschikt voor elk moment van de dag.

Bekijk de 3-in-1 set G4 hier!

Pro Portrait Tele G4

De Pro Portrait Tele G4 is een lens die wordt gebruikt voor portret- en straatfotografie. Zo creëer je bijvoorbeeld scherptediepte waarbij de achtergrond wazig is. Dit is dus de ideale lens als je smartphone-portretten wilt schieten en wilt oefenen met reisfotografie!

Bekijk de Pro Portrait Tele G4 hier!

Travel Kit G4

Deze compacte Travel Kit G4 is een set bestaande uit de Pro Portrait Tele G4, Wide G4 en de Macro G4 lens. Hiermee fotografeer je een reeks aan verschillende type beelden. Dankzij het Clip-systeem zijn de lenzen eenvoudig op jouw smartphone te bevestigen.

Bekijk de Travel Kit G4 hier!

Terug naar de overzichtspagina