Spetterende actiebeelden met Nikkei

Heeft u een actieve vakantie gepland? Dan is het natuurlijk extra leuk om deze activiteiten vast te leggen. Een actioncam is ideaal om acties als een ritje op de mountainbike, een duik in de zee of een surfavontuur vast te leggen. Nikkei heeft een uitgebreid assortiment aan actioncams waarmee u al uw acties vast kunt leggen. Maar hoe maakt u nu spetterende beelden met uw actioncam? Hieronder geven wij een aantal handige tips! 

Over de Nikkei actioncams

Voor actioncams bent u bij Nikkei aan het juiste adres. Nikkei levert hoogwaardige elektronica tegen een aantrekkelijke prijs. Ze leveren zowel instapmodellen als professionele exemplaren. Bovendien is het assortiment breed opgezet: zo is er altijd een camera die bij u past. Hieronder wordt een recente serie actioncams uitgelicht: de X4S, de X6S en X8S.

Nikkei X4S

Met de X4S actioncam van Nikkei filmt u de mooiste en spannendste momenten in Full HD kwaliteit met 60fps, waardoor alle details haarfijn worden vastgelegd. Ook kunt u deze moeiteloos delen met de ingebouwde WiFi-functie! Door de 170° beeldhoek ontgaat de camera niets en beleeft u de actie alsof u er middenin zit. Bovendien heeft u door de meegeleverde accessoires verschillende mogelijkheden om uw camera op bijvoorbeeld een fiets of een helm te bevestigen. 

Nikkei X6S

Met de X6S actioncam van Nikkei filmt u de mooiste en spannendste momenten in 4K kwaliteit met 30fps, waardoor alle details haarfijn worden vastgelegd. Met deze actioncam maakt u foto's en video's tot wel 60 meter diep. Ideaal voor snorkelen, duiken of surfen! De X6S heeft een 2" display op de achterzijde waarop u uw beelden terug kunt kijken. Wilt u alle actie ook in het groot terugzien? Met de HDMI aansluiting kunt u op uw televisie van alle beelden genieten. 

Nikkei X6S

Nikkei X8S

Maak 4K video's en 16 megapixel foto's met de Nikkei X8S actioncam. Deze actioncam wordt geleverd met een afstandsbediening die u om uw pols kunt dragen. De afstandsbediening zorgt ervoor dat u de camera makkelijk kunt bedienen zonder dat u de hem bijvoorbeeld van het stuur of van de helm af moet halen. U kunt de X8S via WiFi en de app ook met uw smartphone of tablet bedienen, uw beelden direct bewerken en met uw vrienden delen via social media. 

Tips: maak spectaculaire beelden met uw Nikkei actioncam

Bedenk vooraf wat voor video u wilt maken

Wij raden aan om vooraf te bepalen wat u precies op beeld wilt hebben. Als u bijvoorbeeld aan het mountainbiken bent, is het leuk om de afdaling in beeld te brengen. Gaat u duiken? Breng dan het volledige proces in beeld. Dit betekent dat u begint met opnemen net voordat u de duik neemt. Zo krijgt u het hele moment op beeld en hoeft u zich tijdens de duik geen zorgen te maken over het bedienen van de camera.

Maak eens een slow motion video

Met de Nikkei actioncams kunt u gemakkelijk slow motion video's maken. Om een video langzamer te maken, is het handig om het aantal frames per seconde te verhogen. Normaal gesproken filmt u met 24fps. Dit levert natuurgetrouw beeld op. Op Full HD modus kunt u met 60fps opnemen, wat ervoor zorgt dat de video erg vertraagd afgespeeld wordt. Zo creëert u een goed slow motion effect. 

Kies voor verschillende perspectieven

Voor een optimaal resultaat is het leuk om vanuit meerdere perspectieven te filmen. Dit zorgt voor meer dynamiek. Een video vanuit één standpunt kan namelijk al snel saai worden. Verschillende standpunten kunt u creëren met accessoires. Bevestig uw actioncam bijvoorbeeld eens op uw borst, op uw hoofd of op het stuur van uw mountainbike. Dit levert verrassende beelden op. Bij de Nikkei actioncams wordt een fiets- en helmbevestiging meegeleverd, zodat u hem op verschillende plaatsen kunt bevestigen.

Bedien de actioncam met uw smartphone

De Nikkei actioncams kunt u heel gemakkelijk bedienen met uw smartphone via de XDV app. Dit doet u door de toets WiFi ingedrukt te houden en de XDV app te openen op uw smartphone. Vervolgens selecteert u het WiFi netwerk en voert u het wachtwoord in. Als u op connection drukt, is uw actioncam verbonden en kunt u via de app uw Nikkei camera bedienen. U kunt met de app ook HD beelden live bekijken, de opnameopties van de camera beheren en aanpassen en uw beelden direct delen via social media.

Zorg voor voldoende geheugen en batterijcapaciteit

Niets is zo vervelend als u midden in de actie een melding krijgt dat de geheugenkaart vol of de accu leeg is. Met de Nikkei X4S filmt u in Full HD en met de Nikkei X6S en X8S zelfs in 4K. Om te vermijden dat u niet voldoende geheugen of batterijcapaciteit heeft, is het handig om een extra SD-kaartje en accu mee te nemen. Het is altijd beter om wat extra content te hebben, zodat u in de nabewerking de beste beelden kunt selecteren voor de video.

Meer veelzijdigheid met de Nikkei ExtremeXStick

Bevestig uw actioncam op de ExtremeXstick om zo gemakkelijk foto's en video's van uzelf en uw vrienden te maken. Deze selfiestick heeft een comfortabele handgreep die zorgt voor een goede en veilige grip en de polsriem voorkomt dat de selfiestick per ongeluk uit uw hand kan vallen. Daarnaast wordt er een smartphonehouder meegeleverd, zodat u deze selfiestick ook kunt gebruiken voor uw telefoon. Ook ideaal voor het maken van vlogs!

Terug naar de overzichtspagina