Een echte fotograaf drukt af op Xpozer bij Kamera Express!

Deel uw mooiste foto’s met familie en vrienden. Niet in een fotoboek, maar haarscherp uitvergroot op een Xpozer in uw interieur. Makkelijk, stijlvol en haarscherp. Met een paar klikken bestelt u uw mooiste foto of collage op Xpozer. U ontvangt dan een fotoafdruk met maximale scherpte op een speciale fotofolie met een uniek Xpozer spansysteem. Het Xpozer spansysteem bevestigt u aan de achterzijde van uw foto en spant de foto strak op. Wissel uw foto’s voordelig en snel met de Xpozer wisselfoto’s. Zo deelt u altijd uw laatste fotomomenten.

 

Meteen bestellen

 

Het Xpozer systeem 

 

Hoe te bestellen? 

 

Voor het uploaden van uw foto, gaat u naar de bestelpagina en kies uw gewenste formaat. Kies daarna de foto of collage die u wilt bestellen en maak direct uw uitsnede. Ziet het voorbeeld er goed uit? Plaats dan uw bestelling. U heeft geen software nodig om een Xpozer te bestellen. Wanneer u uw bestelling geplaatst hebt dan wordt uw Xpozer binnen 3 werkdagen verzonden. 

 

Wisselfoto’s

Wissel in stijl. Doordat het Xpozer spansysteem herbruikbaar is, kunt u gemakkelijk uw foto’s afwisselen met wisselfoto’s. Een wisselfoto bestaat uit een nieuwe fotoafdruk met aan de achterzijde de speciale Xpozer hoeken geplakt. U hoeft dus alleen uw oude foto te vervangen door de nieuwe foto. Voordelig en vernieuwend, zo kunt u na elke vakantie uw laatste vakantiefoto’s delen in uw interieur.

 

Hoe werkt een Xpozer?

Wees niet bang voor een complex bouwpakket, met één simpele klik is uw foto strak opgespannen en klaar om op te hangen.

 

 

 

Hoe hang ik hem op?

U kunt de Xpozer op twee manieren ophangen.

Optie A: Ophangbeugel met schroef en plug.

 

 

Bij het Xpozer spansysteem wordt standaard een ophangbeugel geleverd. Deze is eenvoudig aan de wand te bevestigen met de bijgeleverde schroef en plug. Vervolgens kan het Xpozer systeem zowel liggend als staand in de ophangbeugel worden geschoven. De ophangbeugel zorgt ervoor dat het Xpozer systeem tegen de muur gedrukt blijft, zelfs bij schuine wanden of plafonds. Zodra de foto op Xpozer hangt, kan de foto nog worden gecorrigeerd om netjes recht te hangen.

 

Optie B: Railsysteem met koorden. 

Er worden speciale clips meegeleverd die u aan het Xpozer spansysteem kunt bevestigen. Hiermee kunt u vervolgens de haakjes van het koordsysteem inhaken. Snel en zonder wandschade.

 

Foto controle

Twijfels over uw foto of het formaat? Stuur uw foto’s dan eerst naar ons op om ze te laten controleren. Wij controleren of de kwaliteit van uw foto goed is om uit te vergroten en geven advies bij de formaten.

 

Bestellen?

Klik hier om uw Xpozer te bestellen