Uw foto op Xpozer

Deel uw mooiste foto’s met familie en vrienden. Niet in een fotoboek, maar prachtig uitvergroot op een Xpozer in uw interieur. Makkelijk, stijlvol en haarscherp. Met een paar klikken bestelt u uw mooiste foto of collage op Xpozer!

Meteen bestellen

 


Wat is een Xpozer?
  

 

Met een Xpozer fotovergroting brengt u uw foto's tot leven. Hang uw mooiste foto groot aan de muur in bijvoorbeeld uw huiskamer of slaapkamer. De Xpozer hangt u gemakkelijk op door middel van het wisselframe. Het wisselframe kunt u elke keer opnieuw gebruiken voor nieuwe fotoprints. Zo heeft u altijd voordelig uw laatste foto aan uw muur!

 

Xpozer kwaliteit

 

 

 

Met een Xpozer haalt u de beste kwaliteit in huis. Uw foto wordt in maximale resolutie afgedrukt op een speciaal fotofolie, voor haarscherpe detaillering in uw fotoprint. Dankzij de zorgvuldige kalibratie van het printproces komen de kleuren ook exact overeen met uw originele foto. Bovendien wordt uw fotoprint op Xpozer geheel ontspiegeld, waardoor u geen last meer heeft van lichtinval en reflecties in uw foto.  

 

Revolutionair frame 

 

Het wisselframe van Xpozer is wereldwijd uniek. Het frame zorgt ervoor dat uw foto altijd strak opgespannen blijft en geeft een mooi schaduweffect op de muur. Het systeem is lichtgewicht en op elk type muur te bevestigen, ook op schuine wanden. Xpozer biedt naast de 90x60cm ook andere formaten aan van 40x30cm tot 200x100cm en van vierkant tot panorama. Zo heeft u voor iedere foto een passend formaat!

 

Formaten

Gaat u voor het klassieke 3:2 fotoformaat, een vierkant of een panorama? Het is allemaal mogelijk. Er zijn diverse verhoudingen mogelijk, zoals 3:2, 4:3 en 16:9, zodat u niets van uw foto hoeft af te snijden. Daarnaast zijn er vierkante formaten voor een meer artistieke look en een stijlvol panorama formaat voor prachtige skylines en natuurlandschappen. Bovendien zijn de formaten zo op elkaar afgestemd dat u deze leuk kunt combineren. Zo maakt u gemakkelijk speelse en creatieve Xpozer combinaties.

 

Wat krijgt u?

 

De fotoprint

Uw foto wordt afgedrukt op speciaal fotofolie met ontspiegelende afwerking. Deze print wordt bovendien ook voorzien van kunststof hoeken voor het plaatsen van de foto in het frame. 

Het wisselframe

Door middel van het unieke en gepatenteerde frame wisselt u gemakkelijk al uw foto's. Dit frame wordt geleverd in drie onderdelen die u gemakkelijk in één klik op spanning kunt brengen.

De ophangonderdelen

U krijgt een aantal ophangonderdelen bij uw Xpozer. Deze bestaan uit: een ophangbeugel, een schroef en plug. Zo kunt u uw foto binnen enkele minuten gemakkelijk aan uw muur hangen.

De verpakking

Uw print wordt bezorgd in een speciale verpakking die ervoor zorgt dat uw print niet platgedrukt wordt. Deze kunt u ook gebruiken om uw prints te bewaren of mee te nemen!

 

Hoe werkt het?

In de onderstaande video ziet u hoe eenvoudig u een Xpozer kunt opspannen en ophangen. Voor meer informatie klik hier.

 

 

Inspiratie

Kijk hieronder voor een aantal voorbeelden van Xpozers.