De perfecte gear in winterse omstandigheden

Als u een dagje gaat fotograferen in de winter, is het natuurlijk van belang dat u de juiste apparatuur meeneemt. Daarom hebben wij hieronder een aantal musthaves geselecteerd die onmisbaar zijn als u foto's of video's maakt in de winter of op wintersport gaat!

Nikon Coolpix W300 camera

De Nikon Coolpix W300 is een robuuste compactcamera waarmee u de mooiste foto's maakt, zelfs onder water of bij weinig licht. Deze camera is waterdicht tot 30 meter en tevens schok- en vorstbestendig. Met de W300 bent u dus helemaal winterproof!

Nikon Coolpix W300

DJI Osmo Wintersport Kit

Dee wintersport kit bestaat uit de DJI Osmo actioncam gecombineerd met bevestigingen voor op uw helm en voor uw borst/schouders, zodat u uw actioncam ook handsfree kunt gebruiken. Ook krijgt u een gratis batterij! Zo kunt u in elke situatie uit de voeten.

Macwet handschoenen

De MacWet Climatec handschoenen zijn comfortabele handschoenen die u een perfecte grip bieden tijdens het fotograferen. Daarnaast zijn ze warm en sluiten ze naadloos aan op uw huid. Ideaal voor fotografen die vaak buiten te vinden zijn!

MacWet Climatec handschoenen

GoPro Hero 6 Black actioncam

Als u op wintersport gaat en spectaculaire beelden vast wilt leggen, is een actioncam bijna onmisbaar. De GoPro 6 is een waterdichte, krachtige en gebruiksvriendelijke actioncam waarmee u al uw activiteiten in hoge 4K videokwaliteit vast kunt leggen. 

Stealth Gear Extreme Thermo-anti odor underwear Set

De temperaturen kunnen in de winter tot ver onder nul dalen. Met het thermo ondergoed van Stealth Gear blijft u warm onder deze extreme omstandigheden. Het ondergoed is gemaakt van hoge kwaliteit en lichtgewicht materiaal en 'ademt'. 

Stealth Gear thermo ondergoed

PrimaPhoto Small Travel Tripod 

Bij het fotograferen van sneeuwlandschappen is een statief essentieel. De PrimaPhoto Small Travel Tripod is een statief dat de reisfotograaf een draagbare camera-ondersteuning biedt in een licht en compact ontwerp. 

PrimaPhoto Small Travel Tripod

Lowepro Flipside 200 rugtas

De Lowepro Flipside 200 is een lichte tas met een strak en robuust design. De apparatuur is via het rugpand bereikbaar, waardoor camera en accessoires verzekerd zijn van een optimale beveiliging als de tas gedragen wordt -ook in extreme omstandigheden. 

Caruba Silica Gel Case

In de winter kunnen de omstandigheden nogal vochtig zijn. Maak daarom gebruik van de Caruba Silica Gel Case. Dit is een handig en klein aluminium doosje met silica gel korrels waarmee u uw kostbare apparatuur beschermt tegen vocht, roest en schimmel. 

Caruba Silica Gel Case

Fujifilm Instax Mini 11

Wilt u geen après-ski foto's op social media aantreffen? Maak dan foto's met de Fujifilm Instax Mini 70! Deze compacte instant camera is ontworpen voor de selfie liefhebber. Ideaal om tijdens de après-ski al uw leuke momenten direct vast te leggen op creditcard formaat!

Fujifilm Instax Mini 11

Jupio PowerVault Heat 6000

Met de Jupio PowerVault Heat 6000 heeft u nooit meer koude handen! Deze lichte, draagbare powerbank kunt u niet alleen gebruiken als oplader voor uw smartphone en andere USB-apparaten, maar ook als handwarmer tijdens de koude winterdagen. 

Zhiyun Smooth II gimbal

Maakt u video's met uw smartphone? Zorg er dan voor dat deze vloeiend, stabiel en schokvrij zijn door gebruik te maken van de Zhiyun Smooth II gimbal. Deze heeft 360 graden roterende assen, waardoor alle onverwachte bewegingen opgevangen worden.

GoPro Chest Mount Harness

Maak eens beelden vanuit een ander perspectief! Met de GoPro Chest Mount Harness kunt u eenvoudig de mooiste foto's en video's maken vanaf uw borst. Uitermate geschikt voor skieën en andere winterse activiteiten! Het harnas wordt stevig bevestigd rondom uw borst.

Terug naar de overzichtspagina