Videografie

Bewegend beeld. Je ziet het overal. Ben je een beginnende of juist ervaren vlogger die op zoek is naar nieuwe gear en inspiratie? Hier vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent.

Inspiratie | Beste producten | Populaire merken | Advies van experts | Onze services

Laat je inspireren tot het schieten van de mooiste videobeelden

> Meer inspiratie

De beste producten voor de videograaf

> Bekijk alle Top 10's

De beste video-producten

Tips & inspiratie voor de vlogger

Tips & inspiratie voor de foto/videograaf

Tips & inspiratie voor de professionele videograaf

> Bekijk alle inspiratie

Tips & tricks van onze pro's

De veelzijdige Cinema camera van Canon! Canon C70 Review

Alles over PAL & NTSC in 3 minuten - Kort&Krachtig

De BEELD AS - Kort & Krachtig

> Bekijk alle video's op ons YouTube-kanaal

Advies van de expert

Kom langs in de winkel

Wil je een product komen bekijken of kom je er online toch niet helemaal uit? Loop dan eens binnen in een van onze winkels en stel al je vragen aan één van onze specialisten. Met 13 winkels door Nederland is er altijd een winkel bij jou in de buurt.

> Zoek de Kamera Express-winkel bij jou in de buurt

Plan een videogesprek

Naast een winkelbezoek bieden we ook de mogelijkheid tot een videogesprek met één van onze foto- en videospecialisten aan. Mocht jij jezelf daar comfortabeler bij voelen, dan heb je dus ook de mogelijkheid om op veilige afstand al je vragen te stellen.

> Plan een videogesprek in

Populaire merken onder videografen

Sony

Canon

Blackmagic

> Bekijk alle merken

De services van Kamera Express

Kamera Express Academy

Kamera Express Academy

Profiteer van onze gratis online cursussen en leer binnen de kortste keren de fijne kneepjes van foto- en videografie.

> Bekijk alle cursussen

Kamera Express Rental

Kamera Express Rental

Ga je op avontuur en wil je de nieuwste camcorder of de soepelste gimbal gebruiken? Of wil je voordat je een dure aankoop doet het product eerst gewoon even uitproberen? Huur dan nu jouw product via Kamera Express Rental in de Kamera Express Superstore in Antwerpen, Dilbeek, Gent, Brussel Evere of Turnhout.

> Ga naar Kamera Express Rental

Profotonet

Profotonet

Heb jij mooie foto's geschoten op de set of grandioze stills uit jouw filmproject? Jouw beelden verdienen het beste en daarvoor moet je bij Profotonet zijn. Stel een fotoboek samen of laat een foto afdrukken voor aan de muur. Al ruim 50 jaar levert Profotonet premium kwaliteit fotoboeken, fotoafdrukken en wanddecoratie.

> Ga naar Profotonet

Kamera Express Care Plan

Care Plan

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je wilt je camera zo goed mogelijk beschermen tegen beschadigingen, diefstal of verlies. Of je nu in eigen land op pad bent of juist op reis in het buitenland, je camera verzekeren is nooit een stomme zet. Daarom is het Kamera Express Care Plan het leven in geroepen.

> Bekijk de mogelijkheden

Zakelijk

Zakelijk

Ook de zakelijke klant voorziet Kamera Express in alle foto- en videografiebehoeftes. Een persoonlijke accountmanager denkt mee aan de juiste oplossing voor jouw bedrijf. We bieden van verschillende merken lease-mogelijkheden aan, vaak ook nog eens met 0% rente.

> Meer over leasen

> Alle zakelijke mogelijkheden

Inruilen

Inruilen

Ben je uitgekeken op je oude apparatuur en is het tijd voor iets nieuws? Bij ons kan je jouw oude gear inruilen. Naast de inruilwaarde die je ervoor ontvangt, profiteer je vaak ook nog van lopende acties en kortingen. Daarnaast blijf je op de hoogte van de snelle, technologische ontwikkelingen in de camerawereld.

> Bekijk de mogelijkheden