Services & Diensten Services Dienstleistungen Services

Zakelijke aankopen buiten Nederland

Doe je zakelijke aankopen en betaalt je bedrijf BTW buiten de Nederlandse grenzen? Dan is het mogelijk om intracommunautair te kopen. Je betaalt dan bij ons geen BTW. Wij hebben je bedrijfsgegevens, BTW-nummer en ID nodig.

Bestellen kan in dit geval niet via de website, maar alleen via e-mail naar [email protected].

Je krijgt de goederen (na vooruitbetaling) opgestuurd. Afhalen in onze winkel is niet mogelijk, omdat we dan niet kunnen bewijzen dat de goederen het land uit gaan. Wij vragen voor deze service €25,- administratiekosten en €20,- verzendkosten per levering. Dit geldt alleen voor nieuwe producten. Deze service is niet beschikbaar voor particulieren.

Zakelijke aankopen buiten de EU

De factuur van Kamera Express dient op naam van je bedrijf met een adres buiten de EU opgemaakt te zijn. De aankoop van de goederen bij Kamera Express kan alleen tegen het nultarief geschieden, indien er duidelijk bewijs is van uitvoer naar een land buiten de EU. Dit zal, indien Kamera Express de goederen uitvoert middels een vervoerder, geen probleem opleveren. Let op: dit is alleen mogelijk bij landen waar wij naar kunnen versturen.