Tamron objectieven

Tamron Objectieven

Een breed aanbod aan lenzen voor iedere gelegenheid!

Om het beeld vast te leggen dat jij voor ogen hebt heb je niet alleen een goede camera nodig, de juiste lens is minstens net zo belangrijk. Bij Tamron heb je keuze uit een divers assortiment van lenzen.

Lees meer over: Toepassing | Vattingen | Technologie

Tamron staat vooral bekend om de lenzen met een groot zoombereik, waardoor je minder verschillende lenzen nodig hebt in je setup. Zo zijn lenzen met brandpuntsafstanden van 28-75, 35-150, 18-400 en 150-600 populair onder Tamron-beeldmakers. Naast een divers aanbod aan brandpuntsafstanden kun je bij Tamron ook terecht voor verschillende lensvattingen. In het assortiment vind je nu lenzen met Canon EF-, Sony E-, Nikon Z-, Nikon F en Fuji X-vattingen

Na aankoop van je Tamron lens kun je gerust op pad. Je ontvangt namelijk standaard 5 jaar garantie wanneer je een Tamron lens aanschaft.

Wanneer gebruik je welk Tamron objectief?

portret

Portret

Een lens met een groot diafragma is perfect als je mensen vast wilt leggen. Hierdoor kun je een prachtige scherptediepte creëren, waardoor je je onderwerp echt van de achtergrond loskomt.

> Bekijk alle lenzen

landschap

Landschap

Tamron beschikt over een divers aanbod in brandpuntsafstanden en zoombereiken. Hierdoor kun je flexibel te werk gaan en landschappen in verschillende perspectieven vastleggen

> Bekijk alle lenzen

sport

Sport

Spectaculaire acties of heftige emotie, je kunt het allemaal vastleggen met sportfotografie. Essentieël hierbij is een lens met een groot bereik. Zo kun je de actie op afstand én de emotie van dichtbij vastleggen.

> Bekijk alle lenzen

reizen

Reizen

Op reis heb je vaak beperkte ruimte voor je gear. Om ruimte te besparen, maar toch alles uit je fotografie te halen is een lichte zoomlens een musthave. Met een wijd zoombereik kun je flexibel te werk.

> Bekijk alle lenzen

Vattingen

Tamron ontwikkelt lenzen met vattingen voor verschillende merken. Zo kun je met camera's van Sony, Canon, Nikon en Fujifilm terecht bij ons Tamron-assortiment.

Sony FE

SONY E

Deze lenzen zijn ontworpen om naadloos samen te werken met Sony camera’s met een Sony E-vatting.

> Meer informatie

Canon EF

CANON EF

Deze lenzen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met Canon camera's met een Canon EF-vatting

> Meer informatie

Nikon F vatting

NIKON F/Z

Deze lenzen zijn ontworpen voor een naadloze samenwerking met Nikon camera's met F- en Z-vatting.

> Meer informatie

Nieuw

tamron fuji

Fuji X

Deze lenzen zijn ontworpen om naadloos samen te werken met Fujifilm camera’s met een Fuji X-vatting.

> Meer informatie

Technologieën

In de producttitels van Tamron lenzen zijn vaak afkortingen te vinden. Wat deze afkortingen precies betekenen en wat jij er aan hebt vertellen we hieronder.


> Terug naar het merk