De hoogwaardige flitsers van Broncolor

Broncolor staat bekend als één van de topmerken binnen de studioverlichting. Met kwalitatieve state-of-the-art-producten in een modern ontwerp heeft u alles wat u nodig heeft als u in uw studio of op locatie aan de slag wilt gaan met fotografie. Of u nou op zoek bent naar een hoogwaardige locatieflitser of naar studio-accessoires zoals softboxen, een beautydish of grids om nog meer controle over de belichting uit te oefenen - Broncolor heeft het. En dat alles van stevige kwaliteit en met een luxe, robuuste uitstraling. Hierdoor kunt u artikelen van Broncolor ook moeiteloos meenemen naar shoots op locatie.

Algemene informatie Broncolor flitsers

De Siros-serie is een lijn die bestaat uit drie hoogwaardige flitslampen en bijbehorende accessoires. De monolights staan onder meer bekend om hun snelheid. Met flitsduren van 1/19'000 en hersteltijden van slechts 0,02s kunt u elk moment perfect vastleggen. Omdat de flitsers met slechts één knop te bedienen zijn, kan er haast niks fout gaan en zijn ze makkelijk in gebruik. Andere voordelen zijn een hoge output tot wel 800J, optimale nauwkeurigheid, een strak uiterlijk en stabiel ontwerp.

Snel en eenvoudig in gebruik

Siros is eenvoudig en intuïtief te bedienen. Met de enkele draaiknop kunt u de Twist-functie gebruiken, waarbij u het aantal f-stops aan kunt passen. Ga bijvoorbeeld voor een snelle output over meerdere stops of werk heel precies met stappen van 1/10 f-stop. Door op dezelfde knop te drukken heeft u toegang tot het menu en alle extra functies. Er is geen makkelijkere manier.

 
Gemakkelijke besturing via app

Hoewel de Siros serie erg eenvoudig in gebruik te nemen is, kunt u ook gebruik maken van de handige besturingsapp die u kunt installeren op uw smartphone of tablet. Met deze 'BronControl'-app kunt u nauwkeurig het licht controleren van meerdere flitsers tegelijk. Ideaal wanneer de flitsers moeilijk toegankelijk zijn of ver weg staat. Siros is zelfs in staat een eigen netwerk op te zetten dat losstaat van uw bestaande WiFi-omgeving. U kunt tot wel zes apparaten tegelijk met de app verbinden en deze tegelijkertijd óf individueel instellen en aanpassen.

De Freemask modus

Uniek aan de Broncolor Siros serie is de Freemask modus. Met deze handige tool kunt u in een mum van tijd maskers (silhouetten) maken van uw onderwerp; ook wanneer dit bijvoorbeeld tegen een donkere achtergrond gefotografeerd is. Dit is de ideale manier om zelfs de kleinste structuren en details te reproduceren. De Freemask modus is met de app te bedienen.

De toppers uit de Siros-serie

Broncolor Siros S 400/800

Siros S flitsers maken gebruik van de ECTC-technologie. Deze technologie bestuurt de flitscurve en garandeert altijd een constante kleur en een flitsduur tot wel 1/19'000 seconde. Bovendien behoudt u altijd een enorm controlebereik tot wel 9 f-stops. Maak gebruik van de Speed Mode om nóg snellere flitstijden te gebruiken en update de software door de flitser met USB-aansluiting aan uw computer te bevestigen.

Bekijk de Siros 400 S Bekijk de Siros 800 S
Broncolor Siros L 400/800

De Siros L is de nieuwste uit de serie en wordt gevoed door een batterij. De flitser is te bedienen met de BronControl app en is te verkrijgen in 400 en 800 joules. Dankzij de nieuwste software-update zijn ze bovendien HS-compatibel. Dit houdt in dat u de flitser kunt gebruiken met zeer korte belichtingstijden op uw camera. Het enige wat u hiervoor nodig heeft, is de RFS 2.2-trigger, die beschikbaar is voor Nikon, Canon en Sony camera's.

Bekijk de Siros 400 L Bekijk de Siros 800 L

De specificaties vergeleken

 Siros 400S / Siros 800SSiros 400L / Siros 800L
Maximaal flitsvermogen 400 Ws / 800 Ws 400 Ws / 800 Ws
Flitsduur bij maximaal vermogen 1/1000s - 1/500s 1/400s - 1/250s
Kleurentemperatuur 5500K / 5500K ECT-technologie
Radiografische ontvanger Ja Ja
Aantal belichtingstops in 1/10 9 F-stops Meer dan 9 F-stops
WiFi Ja Ja
Accu-aansluiting Nee Ja
Gewicht (kg) 3,2 / 3,6 3,7 / 4,3
Overzichtspagina