Statieven Happy Days bij Kamera Express

Van woensdag 13 t/m dinsdag 19 februari 2019 is het Statieven Happy Days (voorheen bekend als Statievenmania) bij Kamera Express. In deze week geniet u van extra korting op statieven, statiefkoppen en selfiesticks. Ook hebben we een handige keuzehulp samengesteld, zodat u gemakkelijk het perfecte statief zal vinden!

Direct naarKortingenKeuzehulpTips & TricksAanbiedingen

Kortingen tot wel 30%

Tijdens de Statieven Happy Days profiteert u van diverse kortingsacties. Zo krijgt u o.a. 10% korting op geselecteerde producten van bijvoorbeeld Joby en Vanguard, 15% korting op Rollei en Yelangu statieven, 20% korting op onder meer Manfrotto statieven en maar liefst 30% korting op PrimaPhoto statieven!

Zo werkt het

Tijdens de Statieven Happy Days maakt u in onze webshop gebruik van kortingscodes om uw korting op één van de geselecteerde producten te claimen. Ieder merk heeft een ander kortingspercentage. Hieronder vindt u de merken en de bijbehorende kortingscodes:

Kortingen

10% korting met de code statieven10:
15% korting met de code statieven15:
20% korting met de code statieven20:

25% korting met de code statieven25:

30% korting met de code statieven30:

 

Keuzehulp statieven: zo kiest u het juiste statief!

Het aanbod statieven is enorm divers. Tripods, monopods en zelfs gorillapods. Het kiezen van het juiste statief is daarom nog niet zo makkelijk. Want waar moet je nu precies op letten bij aankoop van een statief? Kamera Express weet raad! 

 

 

Tips & Tricks

De beste tips & tricks voor het gebruik van een statief vindt u hieronder.

Gebruik een statief om beweging van de camera te voorkomen. Bijvoorbeeld voor het maken van een timelapse, macrofoto’s en foto’s met een lange sluitertijd.

Zet uw statief altijd op een stevige ondergrond neer. Wanneer u een zware lens gebruikt, zorg er dan voor dat één van de poten in dezelfde richting als de lens staat. Zo kan hij niet omvallen.

Zet uw Image Stabilizer uit bij gebruik van een statief. Zo voorkomt u bewegingsonscherpte.

Er zijn veel verschillende statiefkoppen op de markt. Kies altijd de juiste kop voor de juiste situatie.

Bij veel statieven heeft u de mogelijkheid om aan de haak van de middenkolom een gewicht te hangen. Dit zorgt ervoor dat uw statief stabieler staat en is ideaal bij wind!

Gebruik een speciale statieftas of kies een tas met een statiefbevestiging om uw statief te vervoeren. Zo neemt u uw statief gemakkelijk overal mee naartoe en heeft u uw handen vrij.

Maak gebruik van een waterpas voor het rechtzetten van uw camera. Vaak is deze ingebouwd in het statief of de kop. Anders kunt u een waterpas los aanschaffen om deze op uw camera te bevestigen. 

Zoals bij alle andere apparatuur is ook het onderhouden van uw statief belangrijk. Maak de poten na gebruik schoon en laat het statief goed drogen voordat u het opbergt.