Who to follow

Interessante namen om te volgen

Op internet en social media zijn er talloze interessante accounts om te volgen. Vooral Instagram staat vol met de mooiste plaatjes. In het kader van het maandthema sport- en actiefotografie hebben we daarom een aantal interessante mensen om te volgen op een rijtje gezet. Dus lees vooral verder en laat je inspireren. 

Bob Martin

Als fotograaf heeft Bob Martin al meer dan 60 prijzen en awards in ontvangst mogen nemen. Zo won hij maar liefst drie keer de prestigieuze British Sports Photographer of the Year-award en kreeg hij in 2005 de World Press Photo Sports Picture uitgereikt. In 2016 publiceerde Martin zijn boek "Photography 1-1000" waarmee hij ook meerdere prijzen gewonnen heeft. Volg Bob op Instagram en Facebook.

Rutger Pauw

"Het gevoel iets te hebben gemaakt dat je nog niet eerder hebt gezien, is waarom ik foto's maak." Rutger heeft na de kunstacademie en het assisteren van een topfotograaf de wereld rondgereisd en fantastische mensen ontmoet. Hierdoor heeft hij geleerd om meer op de werkelijke foto te focussen dan alleen op een trick. Volg Rutger via Instagram en Facebook.

Lovefusion Photography

Kelsey, eigenaar en hoofdfotograaf van Lovefusion Photography, fotografeert al meer dan 10 jaar met veel passie en heeft haar lessen gevolgd op het New York Institute of Photography. Voor veel opdrachten werkt Kelsey samen met haar second shooter Sam. Volg Kelsey via Instagram en Facebook.

Chris Burkard

Chris is een foto- en videograaf met een passie voor avontuur en landschap, dit zie je dan ook veel in zijn werk terugkomen. Hij is inmiddels veelvoudig award-winnaar en reist de hele wereld over voor zijn werk. Grote merken waar hij onder andere mee samenwerkt zijn Sony, Polar Pro en Olloclip. Bekijk hier Chris zijn website, of volg hem via Instagram.

Frits van Eldik

Frits van Eldik werd in zijn jeugd omringd door de auto's in de garage van zijn vader. Zijn vader had bovendien fotograferen als hobby en daar was Frits ook van onder de indruk. Op een jonge leeftijd besloot hij zijn liefde voor auto's en fotografie te combineren. In 1989 fotografeerde Frits zijn eerste Formule 1 Grand Prix. Je kunt het werk van Frits volgen via Instagram en Facebook.

Kirill Umrikhin

De Russische foto- en videograaf Kirill Umrikhin raakte op school 'verslaafd' aan fotografie, grafisch werk, design en architectuur. Daarom koos hij voor de opleiding Fotojournalistiek. Hij is inmiddels een trotse Nikon, Quicksilver, Manfrotto én Sandisk Extreme ambassadeur. Hij vliegt de hele wereld over voor zijn werk. Volg zijn werk via Instagram en zijn website.