Sony vlog camera ZV-E10

Sony Vlog camera ZV-E10

Snel naar: Specificaties | Onder de loep | Mogelijkheden | Veelzijdigheid | 4K | E-mount lenzen 

Het is niet meer weg te denken, vloggen! Sony heeft daarom een nieuwe vlogcamera uitgebracht voor jou als videomaker. Naast vloggen is deze camera ook ideaal voor jou als fotograaf wanneer je op zoek bent naar de ideale reispartner. Deze camera is geschikt voor zoveel verschillende soorten content: streaming, product reviews, fotografie en (travel) vlogs.

Specificaties:

  • Alleskunner on the go; filmen & fotograferen
  • Onscreen tally light
  • Altijd goed geluid, zelfs in de wind met het bijgeleverde windshield
  • Product showcase modus voor perfecte opnames
  • 4K camera met opnames in 30 fps
  • Autofocus in iedere situatie zelfs met weinig licht
  • Bokeh switch voor met één druk op de knop een onscherpe achtergrond

Onder de loep

De Sony ZV-E10 is een echte alleskunner in de wereld van de vlogcamera en een compacte APS-C fotocamera. Je kunt met deze camera alle kanten op: vakantie video’s en prachtige lifestyle foto’s. Tijd om jullie wat meer te vertellen over deze on the go camera.

Alles kunner

Ja, dat is deze camera echt! De Sony ZV-E10 is een absolute held wanneer het gaat om de veelzijdigheid aan mogelijkheden. En ja, veel camera’s kunnen dit, maar deze camera heeft zoveel fijne instellingen speciaal voor jou al uitgedacht. Een last van je schouders en daardoor een stuk eenvoudiger om aan de slag te gaan. De vlog camera ZV-E10 is zoals de naam al doet vermoeden allereerst ideaal voor het maken van dagelijkse vlogs of een reisdagboek. Maar is ook een ideale streaming camera voor jouw YouTube streams of de bekende online vergaderingen en events. Oh en om niet te vergeten mogen de product reviews van de nieuwste producten niet ontbreken in het rijtje aan mogelijkheden. Daar heeft deze camera zelfs een speciale knop voor, daarover later meer!

Veelzijdigheid

Deze vlogcamera is jouw beste vriend wanneer je op zoek bent naar uitstekende kwaliteit in de beelden en het geluid. Deze vlogcamera is voorzien van de inmiddels bekende windshield. Deze windkap helpt je bij het voorkomen van teveel ruis in je opnames wanneer je buiten bent. Ideaal dus wanneer je opnames maakt tijdens je prachtige reizen.

Deze compacte camera is voorzien van een hoop fijne features die het voor jouw als creator makkelijker maken. Zo is deze camera voorzien van de record button aan de bovenkant en het record lampje aan de voorkant wat ervoor zorgt dat jij geen enkele opnamen voor niks opneemt omdat hij nog niet gestart is. Daar stopt het niet, nu is het scherm namelijk voorzien van tally light. Dit houdt in dat je een kader te zien krijgt wanneer je opnames draaien. Ideaal als je te maken hebt met tegenlicht.

Ook is het kantelbare scherm er waardoor jij altijd kunt zien wat er in beeld is tijdens het vloggen of wanneer je prachtige sfeerbeelden maakt. De camera is voorzien van de welbekende autofocus en optische beeldstabilisatie die we gewend zijn van Sony.

De camera is op de body voorzien van een fijne feature waarmee je met één druk op de knop de bokeh toepast in je achtergrond. Voor product reviews is er ook een speciale instelling te activeren. De product showcase modus zorgt ervoor dat je een natuurlijke en snelle overgang hebt wanneer je producten aan de camera laat zien.

4K opnames

Voor jouw visuele dagboek ben je bij de ZV-E10 aan het goede adres! Want deze 4K camera voorziet je van haarscherpe beelden in 4K resolutie met maar liefst 30 fps. Maar ook kan deze in Full HD slow motions opnemen met zelfs 120 fps.

Naast de 4K opnames heeft de camera nog meer in petto voor jou als videomaker. Zo is er het bekende Real-time Eye AF-systeem die je helpt om altijd de ogen scherp vast te leggen. Daarnaast zijn er nog meer helpende handen te vinden, namelijk de Face auto-exposure. Deze feature helpt je om de gezichten altijd helder te hebben in je opnames of op de foto’s. Zelfs in situaties waarin je slecht licht hebt of tegenlicht. Daarbij heb je ook nog de realtime tracking die we ook al kennen van de Sony ZV-1.

Compatibel met alle Sony E-mount lenzen

En last but not least, is er een groot pluspunt aan de ZV-E10. Deze compacte APS-C camera heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van Sony’s grote aanbod aan E-mount lenzen. De camera is namelijk voorzien van de welbekende E-mount waardoor jij van alle lenzen gebruik kunt maken. Hierdoor kun jij kiezen welke lens jij voor jouw video’s of foto’s het fijnst vindt. Of sterker nog degene die je natuurlijk al in huis hebt!


< Terug naar het overzicht